5 میوه و سبزیجاتی که در زمستان معجزه می کنند
مطمئنا انتخاب صحیح میوه و سبزیجات با توجه به ذائقه و شرایط جسمانی شما می تواند از اهمیت زیادی برخوردار باشد.
زمستان که می آید با خود مجموعه ای از میوه ها و سبزیجات را می آورد که مواد مغذی موجود در آن ها می توانند به حفظ سلامت و سطح انرژی شما طی ماه های سرد سال کمک کنند.
مطمئنا انتخاب صحیح این محصولات با توجه به ذائقه و شرایط جسمانی شما می تواند از اهمیت زیادی برخوردار باشد. در این مجال به انتخاب استارز اینسایدر ۵ محصول مهم را به همراه خصوصیاتشان برای شما آورده ایم:
میوه بلوط

بلوط دارای طعم شیرینی است و چربی کمی دارد که این باعث متفاوت شدن آن نسبت به بقیه آجیل ها می شود. بلوط سرشار از لوتئین، زیکسانتین و آنتی اکسیدان هایی مانند گالیک اسید است. بلوط کمک فراوانی به سلامت چشم و قلب می کند. بلوط بو داده هم که غوغا می کند.
کاسنی

کاسنی دارای پلی فنول است که ترکیبات آن مانند یک پری بیوتیک عمل می کند و باعث تقویت باکتری های مفید دستگاه گوارش می شود. می توانید آن را به صورت خام در سالاد مصرف کنید و یا آن را همراه با روغن زیتون تفت دهید.
ترب کوهی

ترب کوهی خاصیت بالایی در افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن دارد. طعم تقریبا تندی دارد. می توانید آن را روی گوشت رنده یا با سس ترکیب کنید.
تره فرنگی

تره فرنگی سرشار از ویتامین A,C و K است. تره فرنگی هم چنین دارای آنتی اکسیدان های مانند کامفرول است که باعث کاهش خطر حمله قلبی می شود.
شقاقل

شقاقل سرشار از فیبر است که باعث بهبود سیستم گوارش می شود و ریفلاکس معده و التهاب روده بزرگ را بهبود می بخشد. می توانید آن را بو دهید یا به صورت پوره مصرف کنید هم چنین امکان اضافه کردن آن را به سوپ برای نوش جان کردن دارید.
منبع: عصر ایران