شرط بازگشایی بورس اعلام شد

شرط بازگشایی بورس اعلام شد

رئیس سازمان بورس گفت: نخستین شرط برای بازگشایی، افشای اطلاعات از سوی شرکت‌هاست که در دو بخش در حال پیگیری است.

کد خبر : ۲۹۶۲۰۳
بازدید : ۵۳

حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره آخرین وضعیت بازگشایی بازار سهام توضیحاتی ارائه کرد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار کرد: نخستین شرط برای بازگشایی، افشای اطلاعات از سوی شرکت‌هاست که در دو بخش در حال پیگیری است. 

وی افزود: بخش اول مربوط به برآورد تولید و عملکرد آتی شرکت‌هاست. در حال حاضر شرکت‌ها در حال بررسی وضعیت خود هستند، چراکه ممکن است در زنجیره تامین با کمبود مواد اولیه مواجه باشند یا چگونگی تأمین انرژی مانند گاز و برق برای آن‌ها با ابهام همراه باشد. این موارد در دست بررسی است و پیش‌بینی می‌شود طی یک تا دو هفته آینده افشا شود. 

رئیس سازمان بورس اضافه کرد: بخش دوم، رعایت ملاحظات امنیتی در افشای اطلاعات است که باید به‌طور کامل مدنظر قرار گیرد. 

صیدی با اشاره به سایر الزامات بازگشایی بازار سهام گفت: علاوه بر این موارد، شروط دیگری از جمله ارائه بسته‌های حمایتی برای بازار سهام نیز در حال بررسی است. 

وی افزود: با تحقق این شرایط، احتمالا طی یک تا دو هفته آینده تصمیم نهایی درباره بازگشایی بازار سهام اتخاذ خواهد شد.

منبع: ایرنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید