ببینید| بیابان آتاکاما غرق در گل‌های رنگارنگ شد

ببینید| بیابان آتاکاما غرق در گل‌های رنگارنگ شد

بارش‌های سنگین اخیر موجب شده بخش‌هایی از بیابان خشک و کم‌بارش آتاکاما در پدیده‌ای نادر موسوم به بیابان گل‌پوش، با طیفی از گل‌های وحشی رنگارنگ پوشیده شود.

کد خبر : ۳۱۳۱۳۶
بازدید : ۰

بیابان آتاکاما در شمال شیلی، یکی از خشک‌ترین مناطق کره زمین، پس از بارش‌های غیرمعمول و شدید با شکوفایی کم‌سابقه گل‌های وحشی، چهره‌ای متفاوت به خود گرفت.

به گزارش فرارو، بارش‌های سنگین اخیر موجب شد بخش‌هایی از این بیابان خشک و کم‌بارش، در پدیده‌ای نادر موسوم به بیابان گل‌پوش، با طیفی از گل‌های وحشی رنگارنگ پوشیده شود.

این رویداد طبیعی که به‌ندرت در آتاکاما رخ می‌دهد، در پی افزایش غیرمعمول میزان بارندگی و فراهم شدن شرایط مناسب برای جوانه‌زنی و شکوفایی گیاهانی ایجاد شده است که بذرهای آنها می‌تواند برای مدت طولانی در خاک خشک این منطقه باقی بماند.

شکوفایی گسترده گل‌ها، منظره‌ای کم‌سابقه در یکی از خشک‌ترین نقاط جهان ایجاد کرده و بخش‌هایی از آتاکاما را برای مدتی کوتاه به دشتی رنگارنگ تبدیل کرده است.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید