میان وعده های کمکربوهیدرات و بدون گلوتن برای دیابت
ما در این مطلب فهرستی از میانوعدههای کمکربوهیدرات و بدون گلوتن برای دیابت را آماده کردهایم که به شما در داشتن رژیم غذایی مناسب کمک زیادی میکنند. برای آشنایی با این میانوعدهها در ادامه با ما همراه باشید.
زندگی با نیازهای غذایی خاص همیشه آسان نیست، بهویژه اگر با بیش از یک مورد بیماری سروکار داشته باشید. شمارش کربوهیدراتها در هشرایط ابتلا به دیابت به اندازه کافی چالشبرانگیز است اما اگر به عدم تحمل گلوتن نیز دچار باشید، پیدا کردن غذاهای مناسب میتواند دشوارتر نیز باشد.
به همین دلیل، ما در این مطلب فهرستی از میانوعدههای کمکربوهیدرات و بدون گلوتن برای دیابت را آماده کردهایم که به شما در داشتن رژیم غذایی مناسب کمک زیادی میکنند. برای آشنایی با این میانوعدهها در ادامه با ما همراه باشید.
لوبیا سبز سرخشده
سیبزمینی سرخشده غذای مورد علاقه بسیاری از افراد در سراسر جهان است اما سرشار از چربی، کالری و کربوهیدراتهای ناسالم است. به همین دلیل، لوبیا سبز سرخشده میتواند جایگزین سالمتری برای سیبزمینی سرخشده باشد.
شما میتوانید انواع لوبیای تازه از جمله لوبیا قرمز، چیتی، سیاه یا لوبیا سبز را بهصورت کیلویی یا فله با قیمت مناسب از طریق خرید اینترنتی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتاند از:
• 227 گرم لوبیا سبز تازه
• یک عدد تخممرغ
• سفیده یک عدد تخممرغ
• مقداری سس تند
• یکدوم فنجان آرد ذرت
• یکدوم قاشق چایخوری سیر
• یکهشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رندهشده
برای تهیه این میانوعده خوشمزه و سالم در ابتدا لازم است فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و در ظرفی کمعمق، تخممرغ، سفیده تخممرغ و سس تند را با یکدیگر ترکیب کنید. در ظرف کمعمق دیگری نیز سایر مواد را هم مخلوط کنید.
سپس، هر لوبیا سبز را به مخلوط تخممرغ آغشته کنید و روی آن را با آرد ذرت بپوشانید. همه لوبیا سبزها را در سینی فر و بهمدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند. سپس، آنها را با سس دلخواه خود سرو کنید.
مافین موز و شکلات بدون گلوتن
برای اینکه بتوانید غلات کامل بیشتری مصرف کنید برای تهیه این مافین بدون گلوتن از آرد همهمنظورهای استفاده کنید که از برنج قهوهای تهیه شده باشد. همچنین، میتوانید جو دوسر بدون گلوتن را جایگزین کینوا کنید. بهطور کلی، مواد لازم برای تهیه این مافین عبارتاند از:
• یکچهارم فنجان روغن کانولا
• یکدوم فنجان شکر
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 2 عدد موز رسیده لهشده متوسط
• 2 عدد تخممرغ
• یک فنجان آرد همهمنظوره بدون گلوتن
• یکدوم فنجان کینوا یا آرد جو دوسر
• یکدوم فنجان پودر کاکائو
• یک قاشق غذاخوری آب
• 2 قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی
برای تهیه این مافین در ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس، قالبهای مافین را با کاغذ مافین بپوشانید و پس از آن، با اسپری آشپزی به کاغذها روغن بپوشانید. در کاسهای بزرگ، روغن، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید
سپس، موز و تخممرغ را یکییکی به ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پس از آن، آرد همهمنظوره، کینوا یا آرد جو دوسر، پودر کاکائو و آب را با هم ترکیب کنید.
خمیر بدست آمده را در 14 عدد قالب مافین بریزید و روی هر یک از آنها را با چیپس شکلاتی بپوشانید. سپس، مافینها را بهمدت 20 تا 22 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این مدت، اجازه دهید مافینها بهمدت 10 دقیقه خنک شوند و سپس، سرو کنید.
فلفل شکمپر
این غذای بسیار خوشمزه و کمکربوهیدرات میتواند برای افرادی که به عدم تحمل گلوتن و دیابت مبتلا هستند گزینه بسیار مناسبی باشد. از میان مواد اولیهای که به آنها اشاره خواهیم کرد میتوانید در این میانوعده، بهجای عدس، نخود نیز بریزید.
نخود را میتوانید بهصورت کیلویی، عمده یا فله از طریق خرید اینترنتی نخود با قیمت مناسب تهیه کنید. خرید و مصرف نخود میتواند برای دیابت و مدیریت قند خون بسیار مفید باشد.
مواد اولیه برای تهیه فلفل شکمپر عبارتاند از:
• یک فنجان عدس قرمز یا قهوهای
• 2 فنجان آب
• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
• دو حبه سیر خردشده
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• 454 گرم مرغ بدون چربی چرخکرده
• یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خردشده
• یکدوم قاشق چایخوری نمک
• یکدوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یکدوم قاشق چایخوری فلفل هندی
• 6 عدد فلفل دلمهای کوچک
• یکدوم فنجان آب مرغ کمنمک
برای تهیه این میانوعده ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و سپس، عدس، آب، زنجبیل، زردچوبه و سیر را در یک تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا 20 دقیقه بجوشد. در عین حال، مرغ چرخکرده گشنیز، نمک، فلفل سیاه و فلفل هندی را در کاسهای با هم ترکیب کنید و آن را کنار بگذارید. سر فلفلهای دلمهای را ببرید و داخل این سبزیجات را خالی کنید.
پس از اینکه عدسها 20 دقیقه جوشیدند و چند دقیقهای خنک شدند، آنها را در مخلوط مرغ بریزید و خوب هم بزنید. در هر یک از فلفلهای دلمهای ترکیبی که تهیه کردهاید را بریزید و سپس، در کف سینی فر، آب مرغ را بریزید. اجازه دهید فلفلها بهمدت یک ساعت در فر بپزند.
در پایان، در حالی که گاهی اوقات نظرات منفیای نسبت به خوردن میانوعده وجود دارد، میتوان از میانوعدهها بهمنظور تامین مواد مغذی لازم برای بدن استفاده کرد. در این مقاله به چند مورد از میانوعدههایی اشاره کردیم که میتوانند برای افراد مبتلا به دیابت و در عین حال، عدم تحمل گلوتن بسیار مفید و خوشمزه باشند. امیدواریم از تهیه و خوردن این غذاها لذت ببرید.