اسپانیا و یونان به‌دنبال ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان؛ واکنش تند ایلان ماسک

اسپانیا و یونان به‌دنبال ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان؛ واکنش تند ایلان ماسک

اسپانیا به دنبال ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال و یونان برای کودکان زیر ۱۵ سال است.

کد خبر : ۲۸۴۵۹۰
بازدید : ۱۱

در ماه‌های گذشته کشورهای اروپایی مواضع خود نسبت به پلتفرم‌های آنلاین را سخت‌گیرانه‌تر کرده‌اند، زیرا عقیده دارند که برخی از آنها به‌صورت اعتیادآورانه طراحی شده‌اند. حالا اسپانیا و یونان جدیدترین کشورهایی هستند که طرح‌های خود برای ممنوعیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط نوجوانان را پیشنهاد کرده‌اند. این اقدام با واکنش تندی از سوی «ایلان ماسک»، مالک ایکس (توییتر سابق) همراه شده است.

به گزارش رویترز، «پدرو سانچز»، نخست‌وزیر اسپانیا، اعلام کرده است که این کشور قصد دارد استفاده از شبکه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۶ سال ممنوع کند. همزمان، یک منبع ارشد دولتی در یونان نیز گفته است که این کشور در آستانه اعلام ممنوعیت مشابهی برای کودکان زیر ۱۵ سال قرار دارد.

بااین‌حال، طرح دولت اسپانیا فقط به محدودیت سنی کاربران محدود نمی‌شود. سانچز همچنین اعلام کرده که دولت او قانونی را تدوین خواهد کرد تا مدیران شبکه‌های اجتماعی را در قبال انتشار «نفرت‌پراکنی» در پلتفرم‌های خود، به‌صورت شخصی مسئول و پاسخگو بداند. همین رویکرد سخت‌گیرانه، واکنش ثروتمندترین مرد جهان را به‌دنبال داشت.

واکنش تند ایلان ماسک به تصمیم دولت اسپانیا

ایلان ماسک در واکنش به تدابیر سانچز که مستقیماً پلتفرم‌های اجتماعی را هدف قرار می‌دهد، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«سانچزِ کثیف (Dirty Sánchez) یک ظالم و خائن به مردم اسپانیا است.»

131_11zon

او حدود یک‌ساعت‌و‌نیم بعد در پستی دیگر نوشت:

«سانچز یک تمامیت‌خواه فاشیست واقعی است.»

سانچز در اجلاس جهانی دولت‌ها در دبی، درباره همین موضوع گفته بود:

«کودکان ما در فضایی قرار گرفته‌اند که هرگز قرار نبود به‌تنهایی در آن ماجراجویی کنند… ما دیگر این وضعیت را نخواهیم پذیرفت. ما از آنها در برابر «غرب وحشی دیجیتال» محافظت خواهیم کرد.»

اسپانیا و یونان با این تصمیم به کشورهایی مانند بریتانیا و فرانسه ملحق می‌شوند که مواضع سخت‌گیرانه‌تری را در قبال شبکه‌های اجتماعی در پیش گرفته‌اند. پیش از این، استرالیا در ماه دسامبر به‌عنوان اولین کشور جهان، دسترسی کودکان زیر ۱۶ سال به این پلتفرم‌ها را ممنوع کرده بود. هپیام‌رسان‌های تنظیم‌نشده.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که افکار عمومی در اسپانیا با این سیاست‌ها همسو است؛ به‌طوری‌که ۸۲ درصد از اسپانیایی‌ها از ممنوعیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۴ سال حمایت می‌کنند.

نخست‌وزیر اسپانیا همچنین اعلام کرده که این کشور با 5 کشور دیگر گروهی با نام «ائتلاف مشتاقان دیجیتال» (Coalition of the Digitally Willing) تشکیل خواهند داد. هدف این گروه هماهنگی و اجرای مقررات فرامرزی اعلام شده و قرار است اولین جلسه آن در روزهای آینده برگزار شود.

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

منبع: دیجیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید