(ویدئو) روغن خوراکی و پر عوارض پالم چگونه تولید می شود؟
در این ویدئو می توانید فرایند برداشت میوه درخت نخل آفریقایی و شیوه تهیه روغن پالم را در کارخانه مشاهده کنید.
فرادید| روغن پالم یکی از روغنهای گیاهی است که از میوه درخت نخل بومی آفریقایی تهیه میشود. این روغن به دلیل قیمت مناسب و خواص آن در صنایع غذایی، بهداشتی و صابون سازی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش فرادید، اما عوارض استفاده از روغن پالم نیز فراوان است و در طول سال های اخیر محققان بر عدم استفاده از آن در پخت و پز تاکید کرده اند.
در ادامه مواردی از خطرات مصرف روغن پالم را مشاهده خواهید کرد.
1. افزایش کلسترول: مصرف بیش از حد روغن پالم باعث افزایش کلسترول خون میشود که ممکن است باعث بروز بیماری های قلبی عروقی شود.
2. افزایش وزن و چاقی
3. اختلالات گوارشی: مصرف روغن پالم باعث اختلالات گوارشی مانند سوء هاضمه، دل درد، سوء جذب و نفخ میشود.
4. آسیب به کبد
5. بروز بیماری های سرطانی: افراط در مصرف روغن پالم باعث بروز بیماری های سرطانی مانند سرطان روده، پروستات و سینه میشود.
6. تحریک سیستم عصبی: روغن پالم باعث تحریک سیستم عصبی میشود که ممکن است باعث افزایش فشار خون و تشنج شود.
7. آسیب به پوست: استفاده از روغن پالم در صابونها و شامپوها باعث آسیب به پوست میشود.
8. تخریب محیط زیست: تولید روغن پالم باعث تخریب محیط زیست و از بین رفتن جنگلها و مناطق زیستگاه حیوانات میشود.
به طور کلی، استفاده از روغن پالم باید به مقدار محدود و با توجه به نکات بهداشتی صورت گیرد. همچنین، استفاده از روغنهای گیاهی دیگر مانند روغن زیتون و کانولا نیز پیشنهاد میشود.
در این ویدئو می توانید فرایند برداشت میوه درخت نخل آفریقایی و شیوه تهیه روغن پالم را در کارخانه مشاهده کنید.