کمیاب ترین و گرانقیمت ترین عسل جهان که در جزیره‌ای دور افتاده در نیوزیلند تهیه می‌شود

کمیاب ترین و گرانقیمت ترین عسل جهان که در جزیره‌ای دور افتاده در نیوزیلند تهیه می‌شود

این عسل که به عنوان اکسیر سلامتی شناخته می‌شود، می‌تواند به روش‌های مختلف از جمله میل کردن با نان یا اضافه کردن به آب و آب لیموی گرم مصرف شود و دارای مزایای سلامتی غیر قابل انکار است.

کد خبر : ۱۶۷۶۲۷
بازدید : ۸۴

یک شیشه ۲۳۰ گرمی نادرترین عسل دنیا، ۲,۲۷۸ دلار است. این عسل مانوکا که با نام Rare Harvest عرضه می شود در یک جزیره دورافتاده در نیوزیلند تهیه شده و تنها از طریق هلیکوپتر می‌توان به آن دسترسی پیدا کرد.

از این شیشه‌های عسل درجه یک که توسط شرکت The True Honey تولید شده‌اند، تنها ۱۰۰۰ عدد موجود است.

1-2-2_8_11zon

این عسل که به عنوان اکسیر سلامتی شناخته می‌شود، می‌تواند به روش‌های مختلف از جمله میل کردن با نان یا اضافه کردن به آب و آب لیموی گرم مصرف شود و دارای مزایای سلامتی غیر قابل انکار است.

2-1-12_7_11zon

هر جنبه‌ای از این طلای مایع با دقت در نظر گرفته شده است؛ از محل، زمان و مراقبت دقیق از زنبورها گرفته تا طراحی با شکوه و غنی شیشه‌هایی که در آن‌ها نگهداری می‌شود. انجمن عسل مانوکای نیوزلند به طور مستقل تأیید کرد که این عسل بالاترین درجه کیفیت عسل مانوکا در تاریخ است.

کمپبل نیش، مدیرعامل موقت این انجمن، گفت اگرچه هیجان‌انگیز است اما، غیرمنتظره نبود. ما سالانه تا ۳,۰۰۰ آزمون دسته‌ای روی بیش از ۲۰۰ برند انجام می‌دهیم.»

3-56_6_11zon

او افزود: «ما همچنین عسل‌های دیگر در نیوزلند و خارج از کشور را برای مقایسه عملکرد اعضایمان تست می‌کنیم. می‌دانیم شرکت The True Honey متعهد است تا بالاترین رتبه امکان‌پذیر را کسب کند، سابقه تولید عسل با رتبه بالا را دارد و فرایندهای خود را برای انجام این کار تنظیم کرده است.»

در عسل‌های خالص و لوکس شرکت The True Honey، میزان متیل گلیوکسال (MGO) می‌تواند بیش از صد برابر باشد. متیل گلیوکسال به عسل خاصیت ضد باکتریایی قوی می دهد. هر چه غلظت MGO بیشتر باشد، اثر ضد باکتری قوی‌تر است. 

5-43_5_11zon

عسلی که ادعای داشتن مقدار بالایی از فاکتور منحصربفرد مانوکا دارد (که با توجه به میزان MGO و خواص دیگر عسل اندازه‌گیری می‌شود)، توسط انجمن عسل مانوکای نیوزلند آزمایش و با یک درجه‌بندی همراه می‌شود که به نیوزلند در حفظ کیفیت عسل مانوکا برای مصرف‌کنندگان در سراسر دنیا کمک می‌کند.

7-30_4_11zon

جیم مک‌میلان، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت The True Honey، می‌گوید: «این عسل مانوکا قطعاً طعم قوی‌ای دارد. طعم آن شبیه کارامل است؛ شیرین و شور. من واقعاً آن را دوست دارم. اما تجربه حس کردن خلوص طبیعی آن در بدن نیز فوق العاده است. مشتریان ما می‌گویند که این محصول ما را به خاطر سلامتی و بهبودی حالشان خریداری می‌کنند.»

9-19_3_11zon

جیم این موفقیت را به تعهد تیم و شرایط محیطی منحصر به فرد لازم برای تولید چنین عسل باکیفیتی نسبت می‌دهد. نیمی از این عسل بسیار محدود، قبل از عرضه به مشتریان علاقه‌مند با امکان بهبود ایمنی بدن، تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا و ارتقای سلامت روده تحریک پذیر، فروخته شد.

جیم گفت: «از شور و اشتیاق تیم برای تولید عسل مانوکای فوق خالص احساس غرور می‌کنم. تولید عسل مانوکا با این کیفیت نیازمند یک مجموعه استثنایی از شرایط زیست‌محیطی همراه با مراقبت و توجه فراوان نسبت به کندوها و فرآیند رسیدن عسل است.»

6-42_2_11zon

این مناطق دورافتاده نیاز به دقت و مراقبت دارند، بنابراین مک‌میلان، هلیکوپتر برای قرار دادن کندوها در مناطق محرمانه‌شان به کار می‌گیرد که تا پایان فصل گلدهی مانوکا در آنجا می‌مانند و سپس بیرون آورده می‌شوند تا فقط خالص‌ترین گرده‌ها جمع‌آوری شود. این رویکرد برای یک دهه اعمال شده است.

4-54_1_11zon

جیم توضیح داد: «استفاده از هلیکوپتر به ما امکان می‌دهد کندوهای خود را در وسط جنگل‌های انبوه مانوکا قرار دهیم، مکان‌هایی که جاده‌ای به آن‌ها نمی‌رسد و مطمئن شویم که تنها خالص‌ترین گرده مانوکا جمع‌آوری می‌شود.»

هر شیشه از این عسل با یک عسل ریز دستی و محفوظ در یک جعبه چوبی دست‌ساز ارائه می‌شود.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید