شکارچی ترسناک؛ با این پهپاد ارتش آشنا شوید

شکارچی ترسناک؛ با این پهپاد ارتش آشنا شوید

در میان پهپادهای متعدد و متنوع ساخته‌شده توسط کارخانه‌های مختلف، «کمان۲۲»، ساخت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، یکی از خاص‌ترین‌ها و البته قدرتمندترین‌ها به‌حساب می‌آید؛ پهپادی که از آن به عنوان شکارچی ترسناک یاد می‌شود.

کد خبر : ۲۴۷۴۵۵
بازدید : ۶۹

رشد و توسعه حیرت‌انگیز طراحی و ساخت پهپاد در ایران، کارشناسان نظامی جهان را غافلگیر کرده است. شاید آنها ابتدا توانمندی مردان و زنان این سرزمین را باور نداشتند، اما اکنون اعتراف می‌کنند که ایران، یکی از قدرت‌های بلامنازع پهپادی جهان به‌حساب می‌آید.

در میان پهپادهای متعدد و متنوع ساخته‌شده توسط کارخانه‌های مختلف، «کمان۲۲»، ساخت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، یکی از خاص‌ترین‌ها و البته قدرتمندترین‌ها به‌حساب می‌آید؛ پهپادی که از آن به عنوان شکارچی ترسناک یاد می‌شود.

وب‌سایت «میلیتری واچ مگزین» در تعریف و تمجید از این پرنده بدون سرنشین در مقاله‌ای نوشت: پهپاد کمان۲۲ که شباهت زیادی به طراحی پهپاد پردیتور آمریکایی دارد و از نظر ظاهری هم به پهپاد شاهد۱۲۹ شبیه است، به‌طور جدی علیه گروه‌های شورشی در سوریه مورد آزمایش قرار گرفت.

پهپادهای ایرانی در گذشته توانایی بالایی در شرایط جنگی نشان داده‌اند و به‌دلیل کارایی آنها در گریز از پدافند هوایی اسرائیل در مأموریت‌های شناسایی، توسط مقامات این رژیم با عنوان «بسیار پیچیده» مورد تمجید قرار گرفته‌اند.

این وب‌سایت همچنین می‌نویسد، کمان۲۲ احتمالا همتای ارزان‌تری در طراحی‌های پنهان‌کار نسبت به شاهد ۱۹۱ خواهد بود و با حمل ۴ بمب هدایت‌شونده سدید و ۲ بمب هدایت‌شونده بالابان در معرض دید عموم قرار داده شد.

استفاده از مهمات هدایت‌شونده یک افزایش‌دهنده مؤثر نیرو است که به ایرانی‌ها اجازه می‌دهد، با دقت بسیار بیشتری ضربه بزنند و در نتیجه نیاز به استقرار تعداد زیادی از پهپادها را کاهش دهند.

«میلیتری واچ مگزین» هم‌چنین نوشت؛ اگرچه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحد علیه ایران در اکتبر۲۰۲۰ برداشته شد و از آن زمان انتظار می‌رفت ایران برای کلاس‌های جدید هواپیماهای جنگنده سرنشین‌دار پیشرفته سفارش‌هایی را به ثبت برساند، اما قدرت صنعت داخلی این کشور برای تولید پهپادها، جایگزین مؤثری را فراهم کرده است تا به مقدار قابل‌توجهی نیاز خود را به هواپیماهای جنگنده جدید ساخت خارج کاهش دهند.

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید