تصاویر؛ ساختمان جالبی در ژاپن که شبیه به تنه درخت است

تصاویر؛ ساختمان جالبی در ژاپن که شبیه به تنه درخت است

ساختمان «اُموتِساندو کِیاکی» در توکیو که توسط «نوریهیکو دان» طراحی شده، با استفاده از ستون‌های بتنی شبیه به تنه درختان، به یکی از بناهای منحصر به فرد در ژاپن تبدیل شده است. این بنا با طبیعت اطراف خود هماهنگی ویژه‌ای دارد.

کد خبر : ۲۶۰۰۶۸
بازدید : ۴۱

این یک ساختمان بتنی به نام «اُموتِساندو کِیاکی» است که در سال ۲۰۱۳ توسط «نوریهیکو دان» در توکیو طراحی و ساخته شده است. این ساختمان با ستون‌های بتنی‌اش که به شکل تنه درخت طراحی شده، سعی در هماهنگی با خیابان‌های درختکاری‌شده اطراف خود دارد. بافت چوبی روی ستون‌ها باعث شده تا ظاهر ساختمان از زوایای مختلف متفاوت به نظر برسد.

این ساختمان در مقایسه با ساختمان مجاورش، «تادز» که طرحی انتزاعی از شاخه‌های درخت است، به عنوان نمادی از تنه درخت، با خیابان‌های اطراف خود هماهنگی و هم‌زبانی خاصی ایجاد کرده است.

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

منبع: عصر ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید