ناتو با سلاحی مخفی آب و هوا را تغییر می‌دهد؟؛ بررسی یک ادعای جنجالی

ناتو با سلاحی مخفی آب و هوا را تغییر می‌دهد؟؛ بررسی یک ادعای جنجالی

در حالی که ادعای جدید یک کارشناس آمریکایی در یک پادکست مشهور مبنی بر مهندسی آب و هوای ایران جنجال به پا کرده است، بررسی‌ها نشان می‌دهد که این نیز تنها یک تئوری توطئه است و هیچ پایه و اساس علمی ندارد.

کد خبر : ۲۷۰۸۰۵
بازدید : ۲۴

در حالی که ادعای جدید یک کارشناس آمریکایی در یک پادکست مشهور مبنی بر مهندسی آب و هوای ایران جنجال به پا کرده است، بررسی‌ها نشان می‌دهد که این نیز تنها یک تئوری توطئه است و هیچ پایه و اساس علمی ندارد.

به تازگی یک ادعای جدید درباره مهندسی آب و هوا و ایجاد خشکسالی به ویژه در ایران در یک پادکست آمریکایی مطرح شده است که در آن از یک اسلحه مخفی و فناورانه برای مهندسی آب و هوا سخن گفته می‌شود.

دین ویگینگتون(Dane Wigington) که یک اقلیم‌شناس معرفی می‌شود، در قسمت جدید یک پادکست مشهور آمریکایی به میزبانی تاکر کارلسون(Tucker Carlson) این ادعای جنجالی را مطرح می‌کند. 

ویگینگتون می‌گوید ناتو یک اسلحه فناورانه و مخفی دارد که از آن برای مهندسی آب و هوا، عدم بارش باران و ایجاد خشکسالی در کشورهای مورد نظر خود استفاده می‌کند. 

این در حالی است که بررسی‌های نشان می‌دهد ویگینگتون یکی از افرادی است که تئوری‌های توطئه را بدون اینکه هیچ مدرک و سند علمی و واقعی منتشر کند، ترویج می‌کند. او در پادکست تاکر کارلسون نیز این ادعا را بدون هیچ سندی مطرح می‌کند. 

گفتنی است که ویگینگتون در گذشته نیز چنین ادعایی را برای آب و هوای خودِ آمریکا نیز مطرح کرده و معتقد است که دولت آمریکا آب و هوای برخی ایالت‌های این کشور را از عمد دستکاری می‌کند.

از سوی دیگر بررسی رسانه‌های غربی نشان می‌دهد که تاکر کارلسون که سابقه کار در «فاکس نیوز» را در کارنامه دارد، اکنون با این پادکست به دنبال جذب بیشترین مخاطبِ ممکن با دعوت از مهمانانی پرحاشیه و به ویژه مخالف حزب حاکم آمریکاست. طوری که برخی رسانه‌های غربی می‌گویند کارلسون برای اینکه بی‌طرفی و ذهن باز خود را نشان دهد از چنین مهمانانی دعوت به عمل می‌آورد.

همه می‌دانیم که تئوری‌های توطئه جذابیت خاصی برای رسانه‌های زرد و برخی از مردم دارند و به سرعت پخش یا اصطلاحا وایرال می‌شوند، اما بر کسی پوشیده نیست که هر آنچه که در رسانه‌ها مطرح می‌شود ابتدا باید از نظر علمی صحت‌سنجی و به نظر کارشناسان استناد شود.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید