قطعی اینترنت به روز سی‌ودوم رسید

قطعی اینترنت به روز سی‌ودوم رسید

نت‌بلاکس اعلام کرد که قطعی اینترنت در ایران وارد سی‌ودومین روز خود شده و بخش عمده‌ای از کاربران همچنان دسترسی خود به اینترنت بین‌الملل را از دست داده‌اند.

کد خبر : ۲۹۳۲۲۹
بازدید : ۲۴

بر اساس اعلام نت‌بلاکس، قطعی اینترنت در ایران به ۳۲ روز رسیده و کاربران برای بیش از ۷۴۴ ساعت از ارتباط با جهان خارج محروم مانده‌اند؛ وضعیتی که چالش‌های فنی و زیرساختی جدیدی را به همراه داشته است.

به نقل از سیتنا، نت‌بلاکس اعلام کرد که قطعی اینترنت در ایران وارد سی‌ودومین روز خود شده و بخش عمده‌ای از کاربران همچنان دسترسی خود به اینترنت بین‌الملل را از دست داده‌اند.

این گزارش می‌افزاید که تداوم این محدودیت‌ها باعث شده کاربران ایرانی بیش از ۷۴۴ ساعت در وضعیت انزوای دیجیتال قرار بگیرند؛ شرایطی که به تدریج پیامدهای فنی و عملیاتی جدیدی را به دنبال دارد.

بر اساس این ارزیابی، انزوای طولانی‌مدت دیجیتال مشکلاتی نظیر انقضای دامنه‌ها و حساب‌های کاربری، به‌روزرسانی‌نشدن سرورها و افزایش آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها را به همراه داشته است. 

همچنین گفته می‌شود شبکه ملی اطلاعات در این شرایط با افت کیفیت و کارایی مواجه شده و چالش‌های بیشتری برای کاربران و کسب‌وکارها ایجاد کرده است.

9

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید