عکس| «لباس محافظ» متفاوت زنبورداران در قرن شانزدهم

عکس| «لباس محافظ» متفاوت زنبورداران در قرن شانزدهم

پوشش‌ های صورت بافته شده از جنس حصیر یا ترکه در منابع اروپایی آن دوره نیز دیده می شوند؛ از جمله در کتاب «کوسموگرافیا»

کد خبر : ۳۱۴۴۶۸
بازدید : ۰

لباس‌ های کلاه‌ دار و چشمگیر و همچنین پوشش‌ های بافته شده حصیری برای صورت که در تصاویر تاریخی دیده می شوند، برای محافظت از زنبورداران در برابر نیش زنبورها هنگام کار در اطراف کندوها طراحی شده بودند.

پوشش‌ های صورت بافته شده از جنس حصیر یا ترکه در منابع اروپایی آن دوره نیز دیده می شوند؛ از جمله در کتاب «کوسموگرافیا» اثر سباستیان مونستر در سال 1544 و نقاشی «زنبورداران و پرنده گیر» اثر پیتر بروگل پدر، مربوط به حدود سال 1568.

بنابراین، اگرچه این ظاهر عجیب و به یادماندنی گاهی به عنوان پوشش زنبورداران در دوران قرون وسطی معرفی می شود، از نظر تاریخی دقیق تر است که آن را متعلق به دوره اوایل دوران مدرن اروپا بدانیم.

11

12

منبع: عصر ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید