طرز تهیه یک کتلت خاص و خوشمزه برای گیاهخواران
یک غذای سالم، سریع و هدفمند شده. این غذا را درست کنید به هیچ جا برنمیخورد؛ به هیچجا؛ خوشمزه هم هست.
در این مطلب می خواهیم به شما یکی از دستورهای کتلت گیاهی را آموزش بدهیم، به صورتی که برای تهیه آن نیاز به استفاده از هیچگونه گوشتی نیست.
۱. سویا را با آب ولرم به مدت نیم ساعت خیس کنید، بعد آبکش کرده و بشویید و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
۲. سیبزمینیها را له کنید. سویا را هم چرخ کرده همراه با پیاز، آرد لپه، آرد سوخاری، نمک و فلفل، زردچوبه و سبزیخشک با هم مخلوط کرده، با دست خوب ورز داده و به اندازه دلخواه برداشته و در کف دست باز کرده و شکل دهید و در نهایت در روغن سرخ کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر
۴ عدد سیبزمینی متوسط
(جایگزین: بلغور گندم ۱ پیمانه)
یک عدد پیاز متوسط
۴ ق غ آرد لپه
(لپه را شسته و خشک و آسیاب کنید)
یک ق غ آرد سوخاری
یک پیمانه سویا
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
یک ق غ سبزیجات معطر خشک
(ترخون، مرزه، ... )
روغن مایع به مقدار لازم
فوتوفن
با توجه بهاینکه تخممرغ در پخت این کتلت استفاده نمیشود، آرد لپه نقش انسجامدهنده مواد بههم را دارد.
منبع: همشهری