طرز پخت سنتی ترین غذای مردم ارمنستان

طرز پخت سنتی ترین غذای مردم ارمنستان

دلمه برگ مو یکی از سنتی‌ترین غذاهای ارمنستان است که اصولا در شب ژانویه و میهمانی‌های رسمی سرو می‌شود. در بیشتر اوقات همراه با دلمه، سبزی‌پلو با ماهی شیر یا قزل‌آلا هم سرو می‌شود.

کد خبر : ۱۳۴۱۳۹
بازدید : ۳۶

طرز پخت دلمه ارمنی به دلمه ایرانی شباهت‌های زیادی دارد. بیشتر تفاوت‌هایش در انتخاب سبزی دلمه است. در ارمنستان طعم تره، جعفری، شوید، پیازچه، گشنیز، ترخون و مرزه حتما باید محسوس باشد.

همچنین در اکثر اوقات از لپه استفاده نمی‌شود و این در صورتی است که ایرانی‌ها اصولا از لپه استفاده می‌کنند.

-  برای پخت این دلمه گوشت چرخ کرده را همراه با سبزی‌های خرد شده، برنج خام، رب گوجه‌فرنگی، نمک و همچنین ادویه‌جات مخلوط می‌کنیم. سپس پیاز رنده شده را به مواد اضافه کرده و داخل برگ مو می‌پیچیم.

دلمه‌های آماده شده را در قابلمه گذاشته روی آن آب ریخته و بشقابی چینی را روی دلمه‌ها می‌گذاریم تا دلمه‌ها وا نروند. یادتان باشد این غذا با شعله کم پخته می‌شود.

- پس از پخت دلمه‌ها آنها را در ظرف تزیین می‌کنیم و سر میز می‌آوریم. توجه داشته باشید ارمنی‌ها روی تزیین غذا بسیار حساس هستند. اگر مهمان ارمنی دارید بیشترین تلاشتان را برای تزیین غذا و میز کنید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده  

یک کیلوگرم  برگ مو  

۵۰۰ گرم سبزی دلمه  

یک فنجان برنج  

۳ ق  غ روغن   

۲ ق غ رب گوجه‌فرنگی

یک عدد پیاز(رنده شده)  

یک ادویه‌جات  به میزان لازم

نمک  به میزان لازم

منبع: همشهری

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید