7 ترفند پخت بهترین فسنجان با مرغ که باید بدانید!

7 ترفند پخت بهترین فسنجان با مرغ که باید بدانید!

مزه اصلی فسنجان به دلیل وجود گردو و رب انار، ترش و ملس است. اما بسته به سلیقه افراد، می‌توان مقدار رب انار را کم یا زیاد کرد تا طعم خورشت ترش‌تر یا شیرین‌تر شود. فسنجان را معمولا با برنج سرو می‌کنند. اما می‌توان آن را با نان هم میل کرد. در ادامه طرز تهیه فسنجان با مرغ را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

کد خبر : ۱۷۵۰۷۸
بازدید : ۵۲

فسنجان با مرغ یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که اصالتا از گیلان می‌آید. این خورشت از سه ماده اصلی گردو، رب انار و گوشت تشکیل شده است. فسنجان با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا گوشت قلقلی درست می‌شود.

مزه اصلی فسنجان به دلیل وجود گردو و رب انار، ترش و ملس است. اما بسته به سلیقه افراد، می‌توان مقدار رب انار را کم یا زیاد کرد تا طعم خورشت ترش‌تر یا شیرین‌تر شود. فسنجان را معمولا با برنج سرو می‌کنند. اما می‌توان آن را با نان هم میل کرد. در ادامه طرز تهیه فسنجان با مرغ را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه فسنجون با مرغ

خورش فسنجان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که اصالتاً یک غذای گیلانی محسوب می‌شود. این خورش از ترکیب گردو، رب انار، مرغ، پیاز و ادویه‌جات تهیه می‌شود و طعمی ترش و شیرین دارد.

فسنجان یکی از غذاهایی است که در بسیاری از مناسبت‌های ایرانی، مانند شب یلدا، عید نوروز و مراسم عزاداری، سرو می‌شود. این خورش به دلیل طعم و عطر منحصربه‌فرد خود، طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.

در آشپزی امروز مجله گفتنی قصد داریم طرز تهیه فسنجان با مرغ را به شما آموزش دهیم. این دستور پخت ساده و کاربردی است و می‌تواند به شما کمک کند تا یک فسنجان خوشمزه و مجلسی در خانه تهیه کنید.

مواد لازم فسنجون با مرغ

مرغ: 500 گرم

گردو: 250 گرم

پیاز: 2 عدد

رب انار: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه فسنجون با مرغ

ابتدا مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید و با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

پیازها را خلالی خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

مرغ‌های مزه‌دار شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

گردوهای آسیاب شده را به مرغ و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گردوها کمی رنگ عوض کنند.

رب انار را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رب انار به خورد مواد برود.

3 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت به مدت 2-3 ساعت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

در 15 دقیقه پایانی پخت، زعفران دم کرده را به خورشت اضافه کنید.

خورشت فسنجان را با برنج یا نان سرو کنید.

از گردوی تازه و با کیفیت استفاده کنید.

برای اینکه گردوها به خوبی خرد شوند، می‌توانید از مغز گردوی سابیده یا پودر گردو استفاده کنید.

اگر دوست دارید خورشت شما ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار رب انار را بیشتر کنید.

اگر دوست دارید خورشت شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.

برای اینکه خورشت شما خوشرنگ‌تر شود، می‌توانید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.

در 15 دقیقه پایانی پخت، می‌توانید مقداری لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید.

برای اینکه خورشت شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقداری آرد یا نشاسته را در کمی آب حل کنید و به خورشت اضافه کنید.

منبع: جماران

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید