(اینفوگرافیک) معرفی انواع ادویه‌ها و خواص درمانی آنها

(اینفوگرافیک) معرفی انواع ادویه‌ها و خواص درمانی آنها

در ادامه به معرفی انواع ادویه ها و خواص آنها می پردازیم.

کد خبر : ۱۸۹۸۸۲
بازدید : ۳۱

ادویه ها فقط برای خوشمزه کردن غذا، به کار نمی‌آیند زیرا هرکدام خواص درمانی نیز دارند. در این اینفوگرافی بببینید که هر ادویه چه خواص درمانی دارد و چگونه میتواند به سلامت بدن کمک کند.

افزایش متابولیسم: تخم خردل

اضافه کردن خردل به تقویت متابولیسم و سوزاندن چربی کمک می کند یک قاشق چای خوری پودر تخم خردل خالص رامیل کنید بسیار انرژی زا است.

افزایش سوخت و ساز بدن: زیره

دو نوع از متداول ترین گونه های زیره در کشور زیره سیاه و زیره سبز، هستند که از گذشته های دور، به همراه برنج پخته شده، مصرف می کردند.

زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ دارد و سبب هضم آسان غذا، افزایش سوخت و ساز بدن می شود. مصرف زیره در کنار ورزش و رژیم غذایی مناسب، می تواند به کاهش وزن کمک کند. زیره ادرار آور است و به دفع سنگ کلیه و مجاری ادرار کمک می کند.

مشکلات گوارشی: زنجبیل

قرن هاست که از زنجبیل برای تورم و حالت تهوع استفاده می شود. زنجبیل خاصیت دفع سموم را هم دارد. زنجبیل را به نوشیدنی هایتان اضافه کنید و بعد از هر وعده بخورید.

کاهش دردهای عضلانی و مفصلی: برگ بو

برگ بو، طعم و رایحه ای خاص به غذا می بخشد. برگ بو دارای ویتامین های A و C، خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است و در درمان بیماری ها مفید است. روغن برگ بو التهابات و ورم های بدن را کاهش می دهد.

دمنوش این گیاه سبب تقویت سیستم گوارش، افزایش اشتها و افزایش میزان دفع ادرارمی شود و به هضم بهتر غذا کمک کند. ماساژ بدن با روغن برگ بو سبب بهبود دردهای عضلانی و مفصلی و التهابات ناشی از آن می شود.

رفع گاز معده: گشنیز

گشنیز محرک بسیار خوبی برای آزاد شدن گازهای معده بعد از غذا است، به سادگی می توانید از گشنیز داخل غذا و چای استفاده کنید، برای این منظور دقایقی چای را بجوشانید و با عسل مزه دار کنید.

کاهش کلسترول: سماق

پودر سماق به همراه گوشت مصرف می شود. سماق یک آنتی اکسیدان قوی است و خواص ضد قارچ و ضد میکروب دارد و با علائم پیری و سرطان مبارزه کرده و برای درمان انواع عفونت های قارچی و میکروبی بسیار مفید است.سماق کلسترول و قند را در خون کاهش می دهدو برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی مفید است.

جلوگیری از تشکیل سنگ های کلیوی: جوز هندی

جوز هندی از پودر کردن هسته میوه گیاه جوز بویا به دست می آید. مصرف زیاد جوز هندی باعث مسمومیت می شود. جوز هندی خاصیت آرام بخش دارد و در درمان افسردگی و اضطراب نیز بسیار مفید است. جوز هندی تقویت کننده سیستم گوارش و دفع ادرار است و می تواند مانع از تشکیل سنگ های کلیوی شود.

استفاده موضعی از روغن جوز هندی و ماساژ آن می تواند دردهای عضلانی و التهابات را بهبود دهد.

درمان نفخ معده و روده: میخک

در مطلب خواص میخک به صورت گسترده و کامل در مورد این داروی معجزه آسای گیاهی گفتیم. میخک به عنوان ادویه پلویی استفاده می شود و عطر دلپذیری دارد .میخک خاصیت بی حس کنندگی دارد و برای کاهش درد دندان، درمان سرفه، سرماخوردگی و سوء هاضمه، نفخ معده و روده به کار می رود.

ادویه ضد درد: ریشه شیرین بیان

شیرین بیان به دلیل خاصیت ضد التهابی درد و التهاب را کاهش می دهد، اما اگر بیماری قلبی، دیابت یا فشار خون بالا دارید باید از خوردن آن صرف نظر کنید. ۲ بار در روز یک قاشق چای خوری پودر ریشه شیرین بیان را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم ریخته و بعد میل کنید.

معجزه های درمانی: سیر

سیر بسیار برای دردهای مفصلی و گرفتگی عضلات مفید است. برای بهبود دردهای عضلانی ناحیه درد را با روغن سیر ماساژ دهید. مصرف روزانه ۲ -۳ بوته سیر خام از تورم جلوگیری می کند.

ترک اعتیاد: رزماری

رزماری خاصیت ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد و دارو برای جگر محسوب می شود. رزماری را می توانید به غذاها و مرغ و سوپ اضافه کنید.

ارتقاء سیستم ایمنی بدن: زردچوبه

زرد چوبه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و کل سیستم ایمنی بدن را حمایت می کند و سلامتی پوست و قلب را هم به دنبال دارد و همچنین برای حفظ وزن هم مفید است.

زردچوبه تنها منبع خوراکی کورکومین است. تاثیر کورکومین موجود در زردچوبه در کاهش درد و التهاب بیش از تاثیر داروی آسپرین و ایبوپروفن و در کاهش سلول های سرطانی بیش از بسیاری از داروها است.

یک قاشق زردچوبه را داخل شیر گرم بریزید و دو بار در روز بنوشید یا می توانید یک قاشق چای خوری از آن را به سبزیجات و برنج به عنوان چاشنی اضافه کنید.

ضد چاقی: فلفل سیاه

فلفل سیاه، ادویه ای است که خواص زیادی دارد. از خواص فلفل سیاه می توان به خاصیت جلوگیری از چاقی و مشکلات شکمی اشاره کرد، فلفل سیاه کلسترول را پایین نگه می دارد. فلفل سیاه را می توانید به عنوان طعم دهنده قبل از پخت به غذا یا در حین و یا بعد از آن اضافه کنید.

کاهش چربی های شکمی: دارچین

دارچین به سطح انسولین خون کمک می کند، کمی دارچین را با صبحانه می کنید. دارچین همچون انسولین عمل می کند و موجب تحریک گیرنده های چربی و سلول های عضلانی می شود و قند اضافی را از خون خارج و در سلول ها ذخیره می کند.

منبع: سرگرمی روز

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید