طرز تهیه نان سیر رستورانی به ۵ روش خوشمزه

اگر شما هم با سیر میانهی خوبی ندارید، پیشنهاد میکنیم نان سیر را امتحان کنید؛ شاید برای شما هم تجربهی دلنشینی باشد. در ادامه با طرز تهیه نان سیر آشنا میشوید تا هر زمان که خواستید این پیشغذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
یکی از دوستانم که همیشه از بوی سیر فراری بود؛ به پیشنهاد و البته اندکی اصرار از ما نان سیر را امتحان کرد. برخلاف انتظارش، طعم و عطر ملایم این نان آنقدر برایش خوشایند بود که حالا از طرفداران پروپا قرص آن شده است. اگر شما هم با سیر میانهی خوبی ندارید، پیشنهاد میکنیم نان سیر را امتحان کنید؛ شاید برای شما هم تجربهی دلنشینی باشد. در ادامه با طرز تهیه نان سیر آشنا میشوید تا هر زمان که خواستید این پیشغذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه نان سیر با پنیر پیتزا و نان تست در فر
برای درست کردن نان سیر به مواد اولیهی زیادی نیاز ندارید؛ با چند مادهی ساده میتوانید این پیشغذای خوشطعم را در خانه آماده کنید. در ادامه فهرست مواد اولیه و مراحل تهیهی آن را مشاهده میکنید:
مواد لازم
مواد مورد نیاز | مقدار |
نان تست | 6 عدد |
سیر رندهشده | سه حبه |
پنیر پیتزا | یک لیوان |
کره | سه قاشق غذاخوری |
جعفری خردشده | یک قاشق غذاخوری |
پونه | به میزان لازم |
نمک، فلفل و ادویههای دلخواه | به میزان لازم |
مراحل تهیه نان سیر در فر
- کره را در یک تابهی کوچک ذوب کرده و سیر رندهشده را به آن بیفزایید. مواد را به آرامی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود، اما مراقب باشید سیر نسوزد و خشک نشود.
- نمک، فلفل و ادویه را همراه پونه و جعفری به سیر اضافه کنید. آنها را با هم مخلوط کرده و کمی صبر کنید تا مزهها به خوبی در هم آمیخته شوند.
- مخلوط آمادهشده را با برس یا قاشق روی سطح نان تست بمالید.
- نانها را روی سینی فر بچینید و حدود پنج دقیقه داخل فری که از قبل روی 180 درجهی سانتیگراد گرم کردهاید بگذارید تا سطح آنها کمی برشته و طلایی شود.
- نانها را از فر بیرون بیاورید و مقداری پنیر پیتزا روی آنها بریزید. مجددا نانها را به مدت دو تا سه دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا ذوب شود.
بسته به ذائقهی خود میتوانید از نان لواش هم برای تهیهی نان سیر استفاده کنید. طرز تهیه نان سیر با نان لواش به این صورت است که باید مخلوط کره، سیر و جعفری خردشده را همراه پنیر پیتزا روی نان بریزید و آن را به شکل ساندویچ بپیچید. سپس داخل فر قرار دهید.
طرز تهیه نان سیر تابه ای
در صورتی که به فر دسترسی ندارید، میتوانید از ماهیتابه برای درست کردن نان سیر استفاده کنید. ابتدا نان تستها را به دو نیم یا هر اندازهای که دوست دارید برش بزنید. کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سیر رندهشده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در ادامه کمی نمک، فلفل سیاه و مقداری آویشن به کره بیفزایید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند. سپس مخلوط بهدستآمده را روی سطح نانها بمالید.
در این مرحله از طرز تهیه نان سیر بدون فر باید یک ماهیتابهی نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس نانها را داخل تابه قرار دهید و درب آن را ببندید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود. پس از چند دقیقه که زیر نانها طلایی و برشته شد، میتوانید شعلهی گاز را خاموش کنید.
جالب است بدانید که نان سیر برای تهیهی سالاد سزار هم مورد استفاده قرار میگیرد. البته طرز تهیه نان سیر با نان تست برای سالاد سزار با روشی که توضیح دادیم کمی متفاوت است.
برای درست کردن سالاد سزار باید لبههای نان تست را با چاقو جدا کرده و نان را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس این قطعات را بدون استفاده از روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا هر دو طرف آنها برشته شود. در مرحلهی بعد، کره را به طور جداگانه حرارت دهید و سیر رندهشده، نمک و پاپریکا را به آن اضافه کنید. در پایان، نانهای برشتهشده را دوباره به تابه برگردانید و چند دقیقه تفت دهید تا طعم کره و سیر کاملا به خورد آنها برود.
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
کره را روی حرارت ملایم گاز ذوب کنید. سیر رندهشده را همراه نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه کرده و حدود یک تا 2 دقیقه تفت دهید. نان باگت را به صورت مورب و با ضخامت مناسب برش بزنید. سطح برشخوردهی نانها را با مقدار کمی روغن زیتون چرب کرده و مخلوط سیر و کره را به طور یکنواخت روی آنها پخش کنید. سپس مقداری پنیر پیتزا و جعفری خردشده روی هر قطعه نان بریزید.
فر را روی دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم کنید. نانهای آمادهشده را درون سینی فر بچینید و آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید. برای حفظ رطوبت فضای داخلی فر و جلوگیری از خشک شدن نانها میتوانید یک لیوان آب در گوشهی فر قرار دهید.
طرز تهیه نان سیر با خمیر جادویی
خمیر جادویی یک خمیر چندمنظوره است که به دلیل بافت نرم و انعطافپذیری که دارد برای تهیهی انواع نان، شیرینی و پیراشکی استفاده میشود.
برای درست کردن این خمیر، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. سپس یک عدد تخممرغ، مقداری روغن و کمی نمک به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید. در ادامه سه لیوان آرد را به تدریج به مواد بیفزایید و با دست ورز دهید. خمیر را 2 ساعت در یک محیط گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از آن، خمیر را روی یک سطح صاف به ضخامت دلخواه باز کنید. مخلوط سیر، کره، جعفری خردشده و پنیر موزارلا را روی خمیر بریزید و آن را رول کنید. سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل فر (دمای 180 درجهی سانتی گراد) قرار دهید.
طرز تهیه نان سیر ایتالیایی
برای تهیهی نان سیر ایتالیایی میتوانید از نان باگت یا نان چاباتا استفاده کنید که بافت سبک و ظاهر مستطیل شکل دارد. ابتدا نان باگت یا نان چاباتا را برش بزنید. سپس کره نرمشده را با سیر رندهشده، جعفری خردشده، روغن زیتون، پنیر پارمسان، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سطح نان پخش کنید. سپس نانها را روی سینی فر بچینید و آنها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فری که روی 180 درجهی سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید.
رازهای خوشمزهتر شدن نان سیر
رعایت نکات زیر در حین تهیهی نان سیر به شما در بهتر شدن نتیجهی نهایی کمک میکند:
- از سیر تازه برای درست کردن این نان استفاده کنید. هر چقدر سیر تازهتر باشد، عطر و طعم نان بهتر خواهد بود.
- از سیر به مقدار فراوان استفاده کنید.
- اگر دوست دارید روی نان تردتر و برشتهتر شود، مقدار کره یا روغن را افزایش دهید.
- بسته به ذائقهی خود، انواع سبزیجات مثل جعفری یا ریحان را به نان سیر اضافه کنید.
- اگر میخواهید طعم نان سیر کمی ترش باشد، چند برش گوجه گیلاسی یا کمی پورهی گوجهی فرنگی به آن اضافه کنید.
- از حرارت ملایم برای تهیهی نان سیر استفاده کنید تا نان نسوزد، اما کاملا ترد شود.
- نان سیر را بلافاصله پس از پخت سرو کنید تا طعم و بافت بهتری داشته باشد.
منبع: خبرآنلاین