طرز تهیه متفاوت عدسی؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران

طرز تهیه متفاوت عدسی؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران

عدسی به روش های متفاوتی طبخ می شود و با اینکه پایه اصلی همه این دستوران غذایی عدس است اما هر عدسی طعم متفاوتی دارد.

کد خبر : ۲۴۶۴۱۳
بازدید : ۲۲

عدسی به عنوان یکی از مقوی ترین و سنتی ترین غذاهای ایرانی است که معمولا در قهوه خانه ها به عنوان صبحانه سرو می شود البته برخی آن را به عنوان میان وعده و شام هم میل می کنند. امروز قصد داریم رسپی متفاوتی از عدسی به شما آموزش دهیم که به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.

عدسی به روش های متفاوتی طبخ می شود و با اینکه پایه اصلی همه این دستوران غذایی عدس است اما هر عدسی طعم متفاوتی دارد. امروز رسپی متفاوتی از این غذای مقوی به شما آموزش می دهیم که کمتر جایی دستور آن را بلد هستند. حتما عدسی را به روش ما درست کنید تا طعم و مزه عالی عدسی را بچشید.

8

مواد لازم برای ۴ نفر

عدس ۲.۵ لیوان

گلپر ۱.۵ قاشق چای خوری

زردچوبه ۱.۵ قاشق چای خوری

کره ۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد

آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه

دو ساعت عدس ها را با آب خیس کنید و اجازه دهید یک ساعت بپزد. در یک قابلمه جداگانه گلپر و زردچوبه را در ۵۰ گرم کره تفت دهید و بعد یک عدد پیاز و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و با کره تفت دهید. آب لیمو تازه را اضافه کنید و مواد را حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس ۲ ملاقه از عدس های نرم شده را به همراه آب عدس به پیاز و گوجه اضافه کنید و با گوشت کوب برقی مواد را پوره کنید و پوره را داخل عدسی بریزید.

نمک را به میزان دلخواه اضافه کنید و تست بگیرید که کم و زیاد نباشد. اجازه دهید عدسی ۴۰ دقیقه روی حرارت بماند تا خوب بپزد و جا بیفتد. عدسی بعد از ۴۰ دقیقه آماده است و می توانید رو کنید. نوش جان.

9

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید