بهترین روش شستن میوه و سبزیجات از نظر یک متخصص مواد غذایی

بهترین روش شستن میوه و سبزیجات از نظر یک متخصص مواد غذایی

میوه و سبزیجات برای سلامتی ضروری‌اند، اما بعضی از آن‌ها ممکن است باقیمانده سم داشته باشند. دکتر برایان کوآک له، متخصص مواد غذایی، راهکارهای ساده و کاربردی برای شستن «۱۲ میوه و سبزی پرسموم» معرفی کرده تا هم سالم بخورید و هم نگران سموم نباشید.

کد خبر : ۲۵۷۱۶۱
بازدید : ۴۴

خوردن میوه و سبزیجات برای سلامت بدن خیلی مهمه، ولی بعضی از اون‌ها ممکنه باقیمانده سم داشته باشن. برای همین شستن درستشون ضروریه. دکتر برایان کوآک له، متخصص مواد غذایی، چند نکته ساده و عملی برای شستن «۱۲ میوه و سبزی پرسموم» داده:

  • سبزیجات برگ‌دار مثل کاهو و اسفناج: با آب سرد بشویید و با دست خوب مالش بدید.

  • توت‌ها و میوه‌های پوست نرم مثل انگور و گیلاس: زیر آب سرد به آرامی حرکت بدید.

  • سیب و گلابی: می‌شه شست یا کمی در آب خیس کرد.

  • هلو و شلیل: با آب سرد بشویید یا در محلول سرکه (۱ قسمت سرکه و ۳ قسمت آب) خیس کنید.

  • ریشه‌سبزیجات مثل سیب‌زمینی و هویج: نیاز به برس زدن دارن.

ابزارهای پیشنهادی برای راحت‌تر شدن کار:

69

  1. برس سبزیجات – برای شستن ریشه‌سبزیجات مثل سیب‌زمینی و هویج.

  2. سالادشور (سالاد شوی) – برای شستن سبزیجات برگ‌دار و توت‌ها، با حرکت ملایم زیر آب.

  3. ظرف نگهداری میوه و سبزیجات – بعد از شستن، میوه و سبزیجات توش تازه می‌مونن و دیرتر خراب می‌شن.

نکته: بعد از شستن، حتماً میوه و سبزیجات رو با حوله خشک کنید تا خراب نشن.

منبع:  همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید