(ویدئو) فرآیند تهیه پیراشکی گوشت ترکی با 800 گرم آرد و 300 گرم گوشت

(ویدئو) فرآیند تهیه پیراشکی گوشت ترکی با 800 گرم آرد و 300 گرم گوشت

در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با 2 لیوان آب، یک قاشق چایخوری نمک، 5 لیوان آرد همچنین برای روغن کاری خمیر: 100 گرم کره، 1 قاشق چایخوری روغن و برای مواد داخلی: 300 گرم گوشت چرخ کرده، 5 قاشق غذاخوری روغن، 2 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز آسیاب شده این پیراشکی را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۱۷۰۳
بازدید : ۱۱۳۰




 

۱۲
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید