(ویدئو) طرز تهیه کابلی پلو با گوشت بره به روش آشپز باتجربه افغان
در این ویدئو یک آشپز ماهر افغان با مواد اولیه شامل: 2 کیلو برنج، 2 کیلو گرم گوشت بره، 4 عدد پیاز، 6 حبه سیر، دانه گشنیز 1 قاشق غذاخوری ، زردچوبه 1 قاشق غذاخوری ، فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری ، نمک 1/5 قاشق غذاخوری ، هویج 1 کیلوگرم، شکر 3 قاشق غذاخوری ، کشمش نیم کیلوگرم ، زیره 3 قاشق غذاخوری و روغن به میزان لازم این غذای محبوب را می پزد.
کد خبر :
۲۰۲۲۶۱
بازدید :
۲۲۰۱۵
۵۱۹