(ویدئو) طرز پخت «خینکالی رنگارنگ گرجی» به روش مادر بزرگ آذربایجانی

(ویدئو) طرز پخت «خینکالی رنگارنگ گرجی» به روش مادر بزرگ آذربایجانی

در این ویدئو یک مادربزرگ آشپزساکن روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با گوشت بره یک خینکالی خوشمزه درست می کند. خینکالی غذایی گرجی است. انواع مختلف خینکالی را در سراسر گرجستان می‌توان یافت. خمیرهای خینکالی را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه‌زده، سبزی، پیاز و سیر پر می‌کنند و آن را در آب جوش می‌پزند. خینکالی را یا به تنهایی یا به همراه مقداری فلفل سیاه می‌خورند.

کد خبر : ۲۱۳۰۰۳
بازدید : ۸۲

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید