(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ پخت کوکورچ توسط خواهران آشپز آستارایی

(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ پخت کوکورچ توسط خواهران آشپز آستارایی

کوکورِچ یک غذای سنتی و محلی در برخی از مناطق روستایی ترکیه است که از روده‌های گوسفند یا گاو تهیه می‌شود. این غذا با استفاده از روده‌های گوسفند که پس از شستن و تمیز کردن، در روغن سرخ می‌شود، به همراه ادویه‌جات و سبزیجاتی مانند زنجبیل، پیازچه و فلفل، طعم و مزه‌ای خاص پیدا می‌کند. این غذا در استانبول، یونان و کشورهای بالکان طرفداران زیادی دارد.

کد خبر : ۲۲۶۰۷۲
بازدید : ۴۳

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید