(ویدئو) غذای خیابانی در آمریکا؛ پخت پاسترامی در نیویورک
    پاسترامی (Pastrami on Rye) یکی از ساندویچهای کلاسیک و محبوب در رستورانهای ساندویچی نیویورک است. این ساندویچ از گوشت پاسترامی (یک نوع گوشت گاو که با نمک، ادویهها و دودی کردن به روش خاصی آماده میشود) تشکیل شده و معمولاً روی نان رای (یک نوع نان سبوسدار تیره) قرار میگیرد. پاسترامی در این ساندویچ بسیار نرم و خوشمزه است و اغلب با چاشنیهایی مانند خردل یا گاهی ترشی همراه میشود. این ساندویچ به دلیل طعم لذیذ و محبوبیت زیاد در نیویورک، به یکی از نمادهای غذاهای خیابانی این شهر تبدیل شده است.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۲۶۹۵۲
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۲۵۲        
      
    
  
        
            ۴