(ویدئو) غذای خیابانی در آمریکا؛ پخت پاسترامی در نیویورک
پاسترامی (Pastrami on Rye) یکی از ساندویچهای کلاسیک و محبوب در رستورانهای ساندویچی نیویورک است. این ساندویچ از گوشت پاسترامی (یک نوع گوشت گاو که با نمک، ادویهها و دودی کردن به روش خاصی آماده میشود) تشکیل شده و معمولاً روی نان رای (یک نوع نان سبوسدار تیره) قرار میگیرد. پاسترامی در این ساندویچ بسیار نرم و خوشمزه است و اغلب با چاشنیهایی مانند خردل یا گاهی ترشی همراه میشود. این ساندویچ به دلیل طعم لذیذ و محبوبیت زیاد در نیویورک، به یکی از نمادهای غذاهای خیابانی این شهر تبدیل شده است.
کد خبر :
۲۲۶۹۵۲
بازدید :
۲۷
۰