(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت چوله باچوره، غذای محبوب مردم دهلی نو

چوله باچوره (Chole Bhature) یک غذای خیابانی محبوب در هند است که ترکیبی از دو قسمت اصلی است: چوله (Chole): این قسمت شامل نخود فرنگی است که با ادویهجات مختلف مانند زیره، زنجبیل، سیر و فلفل پخته شده و به صورت یک خوراک تند و خوشمزه سرو میشود. باچوره (Bhature): باچوره نوعی نان سرخ شده است که به شکل گرد و حجیم پخته میشود. این نان معمولاً در روغن سرخ میشود و با چوله ترکیب میشود تا یک وعده غذایی کامل و خوشمزه درست شود. این غذا در بسیاری از مناطق هند، بهویژه در شمال هند، محبوب است و معمولاً بهعنوان صبحانه یا ناهار مصرف میشود.
کد خبر :
۲۲۸۴۵۵
بازدید :
۳۶۸۷
۲۲