(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت چوله باچوره، غذای محبوب مردم دهلی نو

(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت چوله باچوره، غذای محبوب مردم دهلی نو

چوله باچوره (Chole Bhature) یک غذای خیابانی محبوب در هند است که ترکیبی از دو قسمت اصلی است: چوله (Chole): این قسمت شامل نخود فرنگی است که با ادویه‌جات مختلف مانند زیره، زنجبیل، سیر و فلفل پخته شده و به صورت یک خوراک تند و خوشمزه سرو می‌شود. باچوره (Bhature): باچوره نوعی نان سرخ شده است که به شکل گرد و حجیم پخته می‌شود. این نان معمولاً در روغن سرخ می‌شود و با چوله ترکیب می‌شود تا یک وعده غذایی کامل و خوشمزه درست شود. این غذا در بسیاری از مناطق هند، به‌ویژه در شمال هند، محبوب است و معمولاً به‌عنوان صبحانه یا ناهار مصرف می‌شود.

کد خبر : ۲۲۸۴۵۵
بازدید : ۳۶۸۷

۲۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید