ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت منتو، غذای محبوب افغان ها در غار

ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت منتو، غذای محبوب افغان ها در غار

منتو یا مانتی یک نوع کوفته یا دلمه است که در آشپزی افغانستان، ترکیه و برخی کشورهای آسیای مرکزی محبوب است. این غذا از خمیر نازک پرشده با گوشت چرخ‌کرده (معمولاً گوشت گاو یا گوسفند) و پیاز تهیه می‌شود. سپس این کوفته‌ها بخارپز می‌شوند و اغلب با سس ماست و سس‌های مخصوص سرو می‌شوند. منتو یک غذای خوشمزه و مقوی است که در گردهمایی‌ها و مناسبت‌های خاص به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۳۷۳۹۰
بازدید : ۵۵۳۴

۸۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید