ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت سوپ سنتی بُرش (Borscht) توسط بانوی اوکراینی

ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت سوپ سنتی بُرش (Borscht) توسط بانوی اوکراینی

بُرش (Borscht) یک سوپ سنتی و محبوب اروپای شرقی، به‌ویژه در کشورهای اوکراین، روسیه و لهستان است که پایه اصلی آن لبو (beetroot) است و به همین دلیل رنگ آن معمولاً قرمز تیره یا ارغوانی است. این غذا هم می‌تواند گرم سرو شود، هم سرد، و در هر صورت یکی از نمادهای آشپزی سنتی اوکراینی و روسی به شمار می‌رود.

کد خبر : ۲۴۴۶۰۶
بازدید : ۲۷

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید