ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ تهیه غذای سنتی بش بارماق با گوشت اسب در تاشکند

بشبارماق (Beshbarmak ) یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب مردم قزاقستان، قرقیزستان و بخشهایی از آسیای میانه است. نام این غذا به معنی «پنج انگشت» است، چون این غذا بهطور سنتی با دست (بدون قاشق و چنگال) خورده میشود. ترکیب اصلی غذا شامل: گوشت (در قزاقستان معمولاً گوشت اسب یا گوشت گوسفند استفاده میشود، البته در نسخههای جایگزین میتوان از گوشت گاو هم استفاده کرد)
کد خبر :
۲۴۷۷۷۹
بازدید :
۶۲
۰