ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ تهیه شور خانگی با گل کلم و هویج
 
    در این ویدئو یک بانوی ساکن یکی از روستاهای زیبای شمال را مشاهده می کنید که با گل کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز و ... شورهای خانگی خوشمزه ای درست می کند. در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگه داشته میشوند، شور یا شوری میگویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعمدار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلمبرگ و… است. برای طعمدار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده میشود.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۵۵۷۸۱
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۱۰۹        
      
    
  
        
            ۴            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              