(ویدئو) فرآیند تهیه پیراشکی گوشت ترکی با 800 گرم آرد و 300 گرم گوشت
 
    در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با 2 لیوان آب، یک قاشق چایخوری نمک، 5 لیوان آرد همچنین برای روغن کاری خمیر: 100 گرم کره، 1 قاشق چایخوری روغن و برای مواد داخلی: 300 گرم گوشت چرخ کرده، 5 قاشق غذاخوری روغن، 2 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز آسیاب شده این پیراشکی را درست می کند.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۰۱۷۰۳
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۱۲۱۴        
      
    
  
        
            ۱۴            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              