(ویدئو) طرز تهیه یک دسر متفاوت آلمانی با کدوتنبل
در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم کدو تنبل، یک عدد لیمو، 200 گرم شکر، یک عدد پرتقال، 12 گرم پودر آگارآگار، 60 میلی لیتر آب، 100 میلی لیتر خامه، مقداری زرد چوبه و برای لایه آگار خامه ای: 300 میلی لیترشیر، 50 گرم شکر، 5 گرم آگار آگار، 20 میلی لیتر آب، 200 میلی لیتر خامه این دسر را درست می کند. پودر آگار آگار یک ژلاتین گیاهی سفید و نیمه شفاف است که از جلبک دریایی گرفته می شود. پودر آگار آگا برای تهیه دسرها استفاده می شود. این ماده جامد سفید رنگ یک ضخیم کننده و سفت کننده بوده که از آن به عنوان جایگزین ژلاتین نیز استفاده می شود.
کد خبر :
۲۰۸۷۲۵
بازدید :
۱۱۶۸
۱۵