(ویدئو) مراحل تماشایی پرورش و برداشت صدها تن قارچ گانودرما در ژاپن
قارچ گانودرما یا قارچ ریشی (نام علمی: Ganoderma lucidum) قارچی یکساله است که طب سنتی چینی مصرف دارویی دارد. نام محلی این قارچ در چین، لینگ زی؛ در ژاپن، ریشی (همچنین با نگارش ریشی) و در کره، یونگ زهی میباشد. چینیها معتقدند که این قارچ نماد زندگی شاد، شانس، سلامتی و طول عمر و حتی جاودانگی است. این قارچ در طب سنتی، جهت درمان بی خوابی، تنگی نفس، تقویت حافظه، بیماریهای کلیه و کبد، ورم مفاصل، آسم مورد استفاده قرار میگیرد. این قارچ بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خورده شدن نیست. در کشورهای مختلف به غیر از چین ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنیها یا دمیهای مختلف به خصوص پودر شده مصرف میشود.
کد خبر :
۲۱۵۷۰۴
بازدید :
۱۲
۰