(ویدئو) غذای خیابانی در ایتالیا؛ پاستا با قارچ گران قیمت ترافل در آلبا

ترافل سفید (White Truffle) نوعی قارچ زیرزمینی کمیاب و گرانقیمت است که بهطور طبیعی در نزدیکی ریشه درختانی مانند بلوط، فندق و راش رشد میکند. این قارچ عمدتاً در مناطق خاصی از ایتالیا، بهویژه در آلبا (Alba) در منطقه پیدمونت و بخشهایی از فرانسه یافت میشود. به دلیل کمیاب بودن، قیمت آن بسیار بالاست و ممکن است هر کیلوگرم آن به هزاران دلار برسد. ترافل سفید به عنوان "الماس آشپزخانه" شناخته میشود و سرآشپزهای بزرگ دنیا عاشق استفاده از آن در غذاهای خاص هستند.
کد خبر :
۲۳۳۲۸۸
بازدید :
۶۱
۰