ببینید؛ غذای خیابانی در هند؛ پخت غذای سنتی چوله کولچه در قاضی آباد

چوله کولچه (Chole Kulche) یکی از غذاهای محبوب و خیابانی شمال هند، بهویژه در پنجاب و دهلی است. این غذا از دو بخش تشکیل میشود: چوله (Chole): خوراک نخود سفید پخته شده با ادویههای معطر هندی مثل گرام ماسالا، زیره، زنجبیل، سیر، پیاز و گاهی گوجهفرنگی و کولچه (Kulche): نانی نرم و سفید که در تنور یا ماهیتابه پخته میشود. معمولاً با کره یا کره گیاهی گرم و تازه سرو میشود. قاضی آباد شهری در شمال هند است که در ایالت اوتار پرادش (Uttar Pradesh) قرار دارد. این شهر در نزدیکی پایتخت هند، دهلی نو، واقع شده و یکی از مناطق مهم و پرجمعیت حومه دهلی به شمار میرود. غازیآباد به خاطر موقعیت جغرافیاییاش و نزدیکی به دهلی، یک مرکز صنعتی و مسکونی پررونق است. همچنین به دلیل غذاهای خیابانی خوشمزهاش، مثل چوله کولچه، شهرت زیادی در میان علاقهمندان به غذا دارد.