طرز پخت پیتزای خانگی با نان فرانسوی

طرز پخت پیتزای خانگی با نان فرانسوی

دستور تهیه این پیتزا با نان فرانسه بسیار ساده است و همه می‌توانند آن را درست کنند. می‌توانید هر نانی را که دم دست دارید، استفاده کنید.
کد خبر: ۱۰۱۸۷۳
بازدید : ۷۲۹۹
۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳

پیتزا یکی از غذا‌های ساده و محبوب است که مدل‌های مختلفی دارد. پیتزا با نان فرانسوی یکی از ساده‌ترین آنهاست که دستور پخت آن را در ادامه مطلب می‌خوانید.

دستور تهیه این پیتزا با نان فرانسه بسیار ساده است و همه می‌توانند آن را درست کنند. می‌توانید هر نانی را که دم دست دارید، استفاده کنید.

مواد لازم

۲ حبه سیر خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری جعفری
یک و نیم قرص نان فرانسوی تکه شده
یک فنجان سس پیتزا
یک فنجان پنیر موزارلای رنده شده
۲ قاشق پنیر پارمسان رنده شده
۱۲ تکه پپرونی یا هر نوع و سوسیسی که در دسترس دارید

پیتزای خانگی

دستور پخت و طرز تهیه پیتزای ساده در خانه

۱- کره را آب کنید و آن را با سیر، روغن زیتون و نیمی از جعفری‌های خردشده در یک کاسه کوچک هم بزنید.

۲- تکه‌های نان را داخل سینی بچینید و روی نان‌ها را با مخلوطی که درست کرده‌اید، بپوشانید.

۳- نان‌ها را برای ۳ تا ۵ دقیقه در در طبقه میانی فری که قبلا گرم کرده‌اید، بگذارید تا جایی که روی نان طلایی و ترد شود.

۴- نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه سس بمالید.

۵- مقدار مساوی از پنیر موزارلا و پارمسان و پپرونی روی نان‌ها بریزید و دوباره برای ۵ تا ۷ دقیقه تا جایی که پنیر‌ها آب شوند، داخل فر قرار دهید.

۶- پیتزا را از فر بیرون بیاورید و بقیه جعفری‌ها را روی آن بریزید. مقدار دیگری پنیر پارمسان بریزید و سریع تا داغ است آن را سرو کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: پیتزا طرز تهیه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه