طرز تهیه عدس‌پلو؛ طعمی که باقی می‌ماند

طرز تهیه عدس‌پلو؛ طعمی که باقی می‌ماند

عدس پخته‌شده را با برنج آبکش کنید. در ظرف جداگانه‌ای کشمش و مقداری پیاز سرخ‌شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه‌لای برنج دم کنید.
کد خبر: ۹۹۷۳۵
بازدید : ۳۵۷۶
۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹

عدس‌پلو معمولا از آن غذا‌هایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد.

به همین منظور دستور پخت یک عدس‌پلوی جذاب و هیجان‌انگیز را آماده کرده است.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو

برنج: ۳ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت عدس پلو

 پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخ‌شدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجه‌فرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.

۲. عدس پخته‌شده را با برنج آبکش کنید.

۳. در ظرف جداگانه‌ای کشمش و مقداری پیاز سرخ‌شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.

۴. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه‌لای برنج دم کنید.

برچسب ها: عدس پلو
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه
تازه‌‌ترین عناوین