(ویدئو) طرز پخت سامسا؛ غذای خیابانی و خوشمزه ازبکستانی ها
![(ویدئو) طرز پخت سامسا؛ غذای خیابانی و خوشمزه ازبکستانی ها](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/PPQn3YMt0yDk/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjRVFMOfbTEjhLg90XMGdb3F/22_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه جهت تهیه خمیر : آرد ۲۵۰ گرم، آب ۱۵۰ میلی لیتر، نمک یک قاشق چایخوری، بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری، کره ۳۰ گرم و همچنین مواد میانی: گوشت ۳۰۰ گرم، آب ۵۰ میلی لیتر، گوجه دو عدد، هویج یک عدد، سیب زمینی یک عدد، فلفل دلمه یک عدد کوچک و ادویهها : نمک , فلفل , تخم گشنیز , زردچوبه و آویشن هر کدام یک قاشق چایخوری این غذای ازبکی را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۳۲۷۸
بازدید :
۶۹۲۷
۹