(ویدئو) غذای روستایی در افغانستان؛ پخت پودینگ ذرت در غار
![(ویدئو) غذای روستایی در افغانستان؛ پخت پودینگ ذرت در غار](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/En1FXLuEQo9E/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjQPenw1QT0jt8Z0Rd172Ilx/1_11zon.jpg)
در این ویدئو یک زوج آشپز ساکن غارهای کشور افغانستان را خواهید دید که یک پودینگ ذرت خوشمزه درست می کنند. پودینگ (به انگلیسی: pudding) یکی از انواع دسرها است. معمولاً پودینگهای امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه میکنند و اغلب از مادهای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخممرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده میکنند.
کد خبر :
۲۱۵۲۰۹
بازدید :
۲۱۹
۴