ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت راتاتویی فرانسوی به روشی متفاوت

در این ویدئو یک بانوی آشپز ساکن یکی از روستاهای کشورمان را خواهید دید که با گوشت چرخ کرده، کدوسبز، بادمجان، گوجه فرنگی و ... یک راتاتویی خوشمزه درست می کند. راتاتویی (Ratatouille) یک غذای سنتی و معروف فرانسوی است که معمولاً از سبزیجات فصل مختلف تهیه میشود. این غذا معمولاً شامل موادی مانند گوجهفرنگی، بادمجان، کدو، فلفل دلمهای و پیاز است که به صورت خورشتی پخته میشوند. بعضی مواقع نیز از گیاهان معطر مانند ریحان و آویشن برای طعمدهی استفاده میشود. راتاتویی به دلیل ترکیب رنگارنگ سبزیجات و طعمهای لذیذش محبوب است و به عنوان یک غذای گیاهی سالم و خوشمزه شناخته میشود. این غذا بهطور معمول به عنوان یک پیشغذا یا غذای اصلی سرو میشود و میتواند به همراه برنج یا نان نیز میل گردد.
کد خبر :
۲۳۵۶۶۷
بازدید :
۱۲۷
۲