ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 70 کیلو کابلی پلو با گوشت در کابل

ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 70 کیلو کابلی پلو  با گوشت  در کابل

کابلی پلو (Kabili Pilaf) یک غذای سنتی و محبوب از کشور افغانستان است که با برنج، گوشت (معمولاً گوشت بره یا گاو)، هویج، کشمش و ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. این غذا به ویژه در مناسبت‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود و طعمی شیرین و شور دارد. در این غذا، برنج به همراه گوشت پخته شده و سپس هویج‌های رشته‌ای و کشمش‌های سرخ شده بر روی آن ریخته می‌شوند. علاوه بر این، از ادویه‌های مختلف مانند دارچین، زردچوبه و هل برای طعم‌دهی استفاده می‌شود. این غذا به خاطر طعم بی‌نظیر و رنگ‌های زیبا از محبوبیت بالایی برخوردار است.

کد خبر : ۲۴۱۱۱۸
بازدید : ۵۷

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید