ببینید؛ غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت 70 کیلو کابلی پلو با گوشت در کابل

کابلی پلو (Kabili Pilaf) یک غذای سنتی و محبوب از کشور افغانستان است که با برنج، گوشت (معمولاً گوشت بره یا گاو)، هویج، کشمش و ادویههای خاص تهیه میشود. این غذا به ویژه در مناسبتها و جشنها سرو میشود و طعمی شیرین و شور دارد. در این غذا، برنج به همراه گوشت پخته شده و سپس هویجهای رشتهای و کشمشهای سرخ شده بر روی آن ریخته میشوند. علاوه بر این، از ادویههای مختلف مانند دارچین، زردچوبه و هل برای طعمدهی استفاده میشود. این غذا به خاطر طعم بینظیر و رنگهای زیبا از محبوبیت بالایی برخوردار است.
کد خبر :
۲۴۱۱۱۸
بازدید :
۵۷
۱