ببینید؛ غذای خیابانی در ویتنام؛ کباب ماهی پرچ روی زغال توسط آشپز مشهور در هانوی

ببینید؛ غذای خیابانی در ویتنام؛ کباب ماهی پرچ روی زغال توسط آشپز مشهور در هانوی

این ویدئو که در خیابان های هانوی ویتنام ضبط شده است، نحوه کباب کردن ماهی پرچ را توسط یک آشپز ماهر نشان می دهد.ماهی پرچ (Perch) یک نوع ماهی آب شیرین است که به خانواده‌ی پرچ‌ماهی‌ها (Percidae) تعلق دارد. این ماهی بیشتر در رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و تالاب‌های مناطق معتدل نیم‌کره شمالی، به‌ویژه در اروپا، شمال آسیا و آمریکای شمالی یافت می‌شود. ماهی پرچ به خاطر طعم ملایم و گوشت لطیفش محبوب است و معمولاً به صورت سرخ‌شده، کبابی یا گریل‌شده با زغال پخته می‌شود.

کد خبر : ۲۴۳۸۳۳
بازدید : ۱۶۰۴

۱۶
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید