ببینید؛ غذای خیابانی در ویتنام؛ برش استادانه ماهی فلووندر زرد برای تهیه ساشیمی در هانوی

در این ویدئو یک آشپز ماهر در هانوی ویتنام یک ماهی فلووندر زرد را برای تهیه ساشیمی برش می دهد. فلووندر زرد (Yellow Flounder) نوعی ماهی کفزی (Flatfish) است که در آبهای ساحلی و کمعمق زندگی میکند. این ماهی دارای بدن پهن و تخت است و هر دو چشمش در یک طرف بدن قرار دارند، که ویژگی معمول ماهیان کفزی است. فلووندر زرد بهخاطر طعم لطیف و بافت نرم، گزینهای محبوب برای تهیه انواع غذاهای دریایی، بهویژه در آشپزی آسیایی است و به شکلهای مختلفی مانند ساشیمی، بخارپز یا سرخشده مصرف میشود.
کد خبر :
۲۵۱۰۲۷
بازدید :
۳۶
۰