ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ چیدن انارهای ترش جنگلی و تهیه اناربیج با آن ها

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای شمال را مشاهده می کنید که با انارهای ترش یک خورشت سنتی اناربیج درست می کند. اناربیج یا سنگهخورش یکی از غذاهای محلی در استان گیلان است. مواد اناربیج را مغز گردوی سائیده شده، سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خلواش و چوچاق)، گوشت چرخ کرده گوساله، پیاز، ربانار ترش یا آبانار یا آبغوره، زردچوبه و نمک و فلفل تشکیل میدهد. این خورش مانند فسنجان کمآب است.
کد خبر :
۲۵۶۴۱۶
بازدید :
۶۱
۱