راز جوانی در دو مشت بادام

اگر عادت دارید در طول روز مشتی بادام بخورید، خبر خوبی برایتان داریم؛ پژوهشهای تازه نشان میدهد مصرف روزانه بیش از ۶۰ گرم بادام (تقریباً دو مشت بزرگ) میتواند از DNA شما محافظت کرده و جلوی آسیبهای اکسیداتیو را بگیرد؛ آسیبی که به گفته متخصصان، یکی از عوامل اصلی بروز بیماریهای مزمنی مانند دیابت، سرطان، آلزایمر و بیماریهای قلبی است.
شاید لازم نباشد برای سلامت قلب و مغز سراغ مکملهای گرانقیمت بروید. کافی است روزانه دو مشت بادام خام و با پوست به برنامه غذاییتان اضافه کنید.
اگر عادت دارید در طول روز مشتی بادام بخورید، خبر خوبی برایتان داریم؛ پژوهشهای تازه نشان میدهد مصرف روزانه بیش از ۶۰ گرم بادام (تقریباً دو مشت بزرگ) میتواند از DNA شما محافظت کرده و جلوی آسیبهای اکسیداتیو را بگیرد؛ آسیبی که به گفته متخصصان، یکی از عوامل اصلی بروز بیماریهای مزمنی مانند دیابت، سرطان، آلزایمر و بیماریهای قلبی است.
در یک مرور علمی که نتایج هشت کارآزمایی بالینی روی بیش از ۴۰۰ فرد را بررسی کرده، دانشمندان دریافتند مصرف بادام نهتنها سطح برخی نشانگرهای آسیب سلولی را پایین میآورد، بلکه توان دفاعی طبیعی بدن را هم تقویت میکند.
خام بهتر از بو داده
نکته جالب اینجاست که نوع آمادهسازی بادام اهمیت زیادی دارد.
بادام خام بیشترین میزان آنتیاکسیدانها را حفظ میکند.
بادام بو داده حدود یکچهارم ترکیبات مفید خود را از دست میدهد.
پوست بادام منبع اصلی پلیفنولهای محافظ است و اگر بادام بلانچ یا پوستکنده شود، این خاصیت تقریباً از بین میرود.
فراتر از یک میانوعده
بادام علاوه بر فیبر و چربیهای مفید، ترکیباتی دارد که میتواند باکتریهای خوب روده را تغذیه کند و همین موضوع به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در کل بدن کمک میکند.
پیام ساده برای زندگی روزمره
شاید لازم نباشد برای سلامت قلب و مغز سراغ مکملهای گرانقیمت بروید. کافی است روزانه دو مشت بادام خام و با پوست به برنامه غذاییتان اضافه کنید. البته متخصصان هشدار میدهند که برای رسیدن به توصیه قطعی، تحقیقات بیشتری لازم است، اما شواهد موجود نشان میدهد که بادام میتواند بهترین تنقلات سالم برای جوان نگه داشتن سلولها باشد.
منبع: همشهری