وکیل پژمان جمشیدی: موکلم احضار نشد، خودش برگشت؛ از مطلعین تحقیق شده

وکیل پژمان جمشیدی: موکلم احضار نشد، خودش برگشت؛ از مطلعین تحقیق شده

وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: قرار بازداشت موقت صادره اولیه از دادگاه کیفری یک به قید فوریت به نظر اساتید معزز محاکم تجدیدنظر رسید، قرار بازداشت نقض و موکلم آزاد شد.

کد خبر : ۲۷۱۵۲۷
بازدید : ۵۵

کامبیز برجاس وکیل مدافع پژمان جمشیدی درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش و اینکه آیا اتفاق جدیدی در این پرونده افتاده است، گفت: پرونده موکلم همچنان در مرحله تحقیقات است. اقدام خاصی صورت نپذیرفته است.

وی افزود: موکلم با رضایت خودش به کشور بازگشت و مرجع قضایی او را احضار نکرده بود و آماده حضور در محکمه جهت احترام به قانون است.

برجاس گفت: مطابق فرمایشات سخنگوی قوه قضائیه، یکسری تحقیقات از مطلعین انجام شده و اقدام جدیدی در این اثنا انجام نشده است.

وی در پایان افزود: قرار بازداشت موقت صادره اولیه از دادگاه کیفری یک به قید فوریت به نظر اساتید معزز محاکم تجدیدنظر رسید، قرار بازداشت نقض و موکل آزاد شد. این رأی قطعی و لازم الاجراست.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید