عکس فرمانده ماموریت ماه از سیاره مادری

عکس فرمانده ماموریت ماه از سیاره مادری

از دیدگاه فضاپیما، خورشید در حال حرکت به پشت لبه روشن زمین در امتداد پایین سمت راست است. آفریقا و شبه جزیره ایبری روی سطح آبی کم‌رنگ سیاره قابل مشاهده هستند؛ در حالی که شفق‌های قطبی در بالا سمت راست و پایین سمت چپ، قطب‌های جنوب و شمال زمین را در بر گرفته‌اند.

کد خبر : ۲۹۳۷۲۴
بازدید : ۱۹۰

فرمانده ماموریت «آرتمیس ۲» در روز دوم ماموریت، عکسی را از زمین ثبت کرده و آن را در قاب زیبایی به نمایش گذاشته است.

سیاره زیبای ما از قطبی به قطب دیگر در این عکس فضایی از پنجره فضاپیمای «اوریون»(Orion) ثبت شده است. 

به نقل از ناسا، از دیدگاه فضاپیما، خورشید در حال حرکت به پشت لبه روشن زمین در امتداد پایین سمت راست است. آفریقا و شبه جزیره ایبری روی سطح آبی کم‌رنگ سیاره قابل مشاهده هستند؛ در حالی که شفق‌های قطبی در بالا سمت راست و پایین سمت چپ، قطب‌های جنوب و شمال زمین را در بر گرفته‌اند. 

 «رید وایزمن»(Reid Wiseman) فرمانده ماموریت «آرتمیس ۲»(Artemis II) این عکس تاریخی را در روز دوم پرواز (دوم آوریل) پس از تکمیل سوخت تزریقی برنامه‌ریزی‌شده گرفت. این سوخت، فضاپیما را از مدار زمین خارج کرد و اینتگریتی و خدمه را در مسیری قرار داد که آنها را به دور ماه خواهد برد و دوباره به زمین باز خواهد گرداند. 

انسان‌ها آخرین بار این سفر را بیش از ۵۰ سال پیش انجام دادند.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید