پاته سیب زمینی به روش روسی
پاته سیب زمینی به روش روسی (پامپوشکی) از جمله غذاهای غیر ایرانی است که سر از سفرههای ما در آورده و برخی مردم به ویژه جوانترها به تهیه و مصرف آن علاقه مند هستند.
چندین سال است که مردم برای تنوع بخشیدن به نوع غذاهای مصرفی علی رغم علاقه به غذاهای ایرانی، سراغ غذاهای غیر ایرانی و به اصطلاح فرنگی نیز می روند که برخی از آنها واقعا خوشمزه هستند.
پاته سیب زمینی به روش روسی (پامپوشکی) از جمله غذاهای غیر ایرانی است که سر از سفرههای ما در آورده و برخی مردم به ویژه جوانترها به تهیه و مصرف آن علاقه مند هستند.
مواد لازم برای چهار نفر:
680- گرم سیبزمینی خام
- 225 گرم یا 2 و دوسوم فنجان سیبزمینی (پخته شده و له شده)
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 75 گرم یا یک دوم فنجان پنیر پیتزا
- دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- فلفل سیاه کمی
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیهای خام را پوست بکنید و سپس رنده کنید. سیبزمینیهای خام رنده شده را به همراه سیبزمینیهای پخته و له شده و نمک و فلفل، در کاسهای بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
در ظرف کوچک دیگری پنیر و پیازچه را نیز با هم مخلوط کنید. مقداری از سیبزمینیهای مخلوط شده را به وسیله قاشق در کف دستتان قرار دهید و آن را پهن کنید.
حال یک قاشق مرباخوری از ترکیب پنیر و پیازچه را در داخل خمیر سیب زمینی بریزید و خمیر را روی مواد داخل جمع کنید تا گلولهای خمیری به اندازه تخم مرغ ایجاد شود.
روغن را در داخل ماهیتابهای گود بریزید و پس از داغ کردن آن، گلولههای سیب زمینی توپر را داخل روغن به اندازهای سرخ کنید که طلایی شوند. برای سرخ شدن این پاتهها، معمولا 10 دقیقه زمان کافی است.
نکته:
پامپوشکی، به صورت سنتی در داخل آب مرغ پخته میشود و به همراه سوپ سرو میشود.
در ضمن، در صورت تمایل میتوانید به مواد لازم، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.
منبع: همشهری