با انواع قهوه و طرز تهیه آن ها آشنا شوید

با انواع قهوه و طرز تهیه آن ها آشنا شوید

در این مطلب با انواع قهوه و طرز تهیه ی آن ها آشنا خواهیم شد.

کد خبر : ۱۶۵۱۳۹
بازدید : ۸۰

قهوه انواع زیادی دارد و اگر سردرگم شده اید و نمی دانید کدام یک مناسب شما است، نگران نباشید چون ما در این مطلب می خواهیم به رایج ترین انواع قهوه بپردازیم و درباره ی طرز تهیه ی هر کدام آن ها توضیح دهیم.

گرچه پایه ی اغلب قهوه ها، اسپرسو است اما قهوه هایی هم هستند که پایه ی آن ها قهوه سیاه است و با قهوه سازهای دستی درست می شوند. پایه ی قهوه ای هم که در کافه ها سفارش می دهید اغلب قهوه اسپرسو است که با یک قهوه ساز خودکار تولید می شود.

در ادامه با انواع قهوه و طرز تهیه ی آن ها آشنا خواهیم شد.

۱- قهوه آفوگاتو (Affogato Coffee)

1-best-affogato-coffee

قهوه آفوگاتو بیشتر در ایتالیا یافت می شود و به عنوانی نوشیدنی ای برای روزهای گرم تابستان سرو می شود. آفوگاتو را اغلب به عنوان دسر سفارش می دهند.

درست کردن آن کار نسبتاً ساده ای است. یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی را داخل یک لیوان تامبلر بریزید و یک یا دو شات اسپرسو هم روی بستنی بریزید. قهوه آفوگاتوی شما آماده است. با این دسر خوشمزه مهمانان تان را بعد از غذا غافلگیر کنید.

۲- قهوه آمریکانو (Americano Coffee)

2-best-americano-coffee

قهوه آمریکانو با آب و اسپرسو درست می شود. آمریکانو در واقع قهوه اسپرسویی است که به جای شیر، با آب درست شده. باور رایج این است که نام آن از عبارت «قهوه آمریکایی» (American Coffee) در دوران جنگ جهانی دوم گرفته شده، زمانی که آمریکایی ها برای اینکه قهوه ی بیشتری داشته باشند به اسپرسوهای خود آب اضافه می کردند و آنقدر به این کار عادت کرده بودند که وقتی به خانه های خود بازگشتند هم آن را ادامه دادند.

برای درست کردن قهوه آمریکانو کافی است آب را بجوشانید (حدود ۲۰۰ میلی لیتر)، یک دقیقه ای صبر کنید (از آب در حال جوش استفاده نکنید) و سپس آب را داخل یک فنجان یا ماگ بریزید. بعد از آن یک شات اسپرسو آماده کنید (۷۵ میلی لیتر یا بیشتر اگر می خواهید غلیظ تر باشد) و آن را روی آب داغ بریزید.

۳- قهوه کاپوچینو (Cappuccino Coffee)

3-best-cappuccino-coffee

باور رایج این است که نام قهوه کاپوچینو از راهبان، به خاطر شباهت رنگ رداهای آن ها به رنگ این قهوه گرفته شده. کاپوچینو شبیه قهوه لاته است، با این تفاوت که کاپوچینو به جای لیوان تامبلر، در فنجان سرو شده و معمولاً کف شیر و پودر کاکائو روی آن ریخته می شود.

یک شات اسپرسو آماده کنید و آن را داخل یک فنجان بریزید. سپس شیر بخار داده شده را به آن اضافه کنید (۱۵۰ میلی لیتر) و کف شیر بخار دیده را روی آن بریزید. در آخر هم پودر کاکائو را روی نوشیدنی بریزید. قهوه کاپوچینوی شما آماده است.

۴- قهوه لاته (Café Latte)

4-best-caffe-latte

نام قهوه لاته از عبارت «قهوه شیر دار» به زبان ایتالیایی گرفته شده. این نوشیدنی اغلب با «هنر لاته» سرو می شود، یعنی باریستا سعی می کند هنگام ریختن شیر روی اسپرسو با آن یک طرح بسازد. لاته با دیگر انواع شیر مثل شیر سویا هم درست می شود.

برای درست کردن قهوه لاته از یک فنجان یا لیوان تامبلر استفاده کنید و یک شات اسپرسو داخل آن بریزید. سپس شیر را بخار دهید و روی آن بریزید (۱۵۰ میلی لیتر). در انتها با قاشق مقداری میکروفوم روی نوشیدنی قرار دهید.

۵- اسپرسو دوبل (Double Espresso)

5-best-double-espresso-coffee

اسپرسو دوبل به قهوه ی غلیظی گفته می شود که فقط از دو شات اسپرسو (۱۵۰ میلی لیتر) تهیه شده. این نوع قهوه معمولاً در فنجان و به همراه کوکی سرو می شود. بسیاری از افراد اسپرسو دوبل خود را با یک قاشق شکر قهوه ای میل می کنند تا تلخی مزه ی آن کمتر شود.

۶- اسپرسو (Espresso)

6-best-espresso-coffee

قهوه اسپرسو پایه ی بسیاری از انواع قهوه است. اما اگر بخواهیم مانند دیگر موارد این فهرست در مورد این نوع قهوه هم توضیحی دهیم باید بگوییم که همانطور که از اسمش پیدا است این قهوه با یک شات اسپرسو (۷۵ میلی لیتر) درست می شود. اسپرسو معمولاً بعد از غذا و به عنوان یک نوشیدنی مستقل خورده می شود.

۷- قهوه ایرلندی (Irish Coffee)

7-pexels-photo-189263

در تهیه ی قهوه ایرلندی از ویسکی ایرلندی استفاده می شود. این نوع قهوه معمولاً در یک لیوان مخصوص سرو می شود، بسیار شیرین است و در اصل باید با ویسکی ایرلندی واقعی درست شود.

برای تهیه ی این نوع قهوه لیوان های قهوه را با ریختن آب جوش درون آن ها حرارت می دهند. آب لیوان را خالی می کنند و یک یا دو حبه قند درون آن قرار می دهند، سپس قهوه ی داغ را روی آن می ریزند (سه چهارم لیوان را پر می کنند). این ترکیب را آنقدر هم می زنند تا قندها آب شوند و یک شات ویسکی ایرلندی روی آن می ریزند (۳۰  میلی لیتر). در پایان هم سه قاشق غذاخوری خامه زده شده به نوشیدنی اضافه می کنند.

۸- پیکولو لاته (Piccolo Latte)

8-best-piccolo-latte

پیکولو یک کلمه ی ایتالیایی به معنای «کوچک» است. پیکولو لاته در واقع نسخه ی کوچک تر قهوه لاته است و معمولاً با یک شات اسپرسو (۱۵۰ میلی لیتر) و ریختن شیر بخار داده شده (۱۵۰ میلی لیتر) بر روی آن تهیه می شود. در آخر هم می توانید روی نوشیدنی میکروفوم اضافه کنید.

۹- قهوه ماکیاتو (Macchiato Coffee)

9-best-machiatto-coffee

قهوه ماکیاتو معمولاً از یک شات اسپرسو تهیه می شود که روی آن کف شیر ریخته شده. در بسیاری از کشورها ماکیاتوی بزرگ سرو می شود که در واقع دو شات اسپرسو است که کف شیر روی آن ریخته می شود.

ماکیاتو را بیشتر آن دسته از علاقمندان اسپرسو دوست دارند که به دنبال یک مزه ی شیرین تر هستند. کف شیر به کمتر شدن مزه ی تلخ قهوه اسپرسو کمک می کند.

۱۰- قهوه ملانژ (Melange Coffee)

10-best-melange-coffee

قهوه ملانژه معمولاً در اتریش سرو می شود و شبیه به کاپوچینو است (با این تفاوت که پودر کاکائو روی آن ریخته نمی شود). مهم ترین تفاوت ملانژ این است که دانه های قهوه ی آن به نسبت کاپوچینو کمتر بو داده شده اند.

۱۱- قهوه موکا (Moca Coffee)

11-pexels-photo-1023949

قهوه موکا معمولاً ترکیبی از کاپوچینو و هات چاکلت است. این نوشیدنی به عنوان دسر یا یک قهوه ی سبک برای کم سن و سال ترها سرو می شود.

یک شات اسپرسو را داخل یک فنجان یا لیوان لاته ی کوتاه بریزید و یک قاشق شکلات یا پودر کاکائو در آن بریزید و هم بزنید. شیر بخار داده شده را اضافه کنید (۱۵۰ میلی لیتر) و روی آن میکروفوم بریزید. در انتها هم روی نوشیدنی، شکلات یا پودر کاکائو بپاشید.

۱۲- قهوه ریسترتو (Ristretto Coffee)

12-best-ristretto-coffee

ریسترتو نوعی قهوه است که از همان مقدار پودر قهوه ای درست می شود که برای تهیه ی اسپرسو استفاده می شود اما مقدار آب آن نصف مقداری است که در اسپرسو وجود دارد. اگر برای درست کردن قهوه از یک قهوه ساز خودکار یا کپسولی استفاده می کنید باید آن را به همین ترتیب تنظیم کنید.

اگر قهوه سازتان دستی است کافی است نصف آبی که معمولاً استفاده می کنید را بریزید. قهوه ریسترتو معمولاً بسیار غلیظ است و برای هر کسی مناسب نیست.

۱۳- قهوه ونیزی (Viennese Coffee)

13-best-viennese-coffee

قهوه ونیزی یک نوع قهوه ی بسیار غلیظ است که با خامه ی زده شده مخلوط و روی آن پودر کاکائو یا سس شکلات ریخته می شود.

برای تهیه ی قهوه ونیزی، دو شات اسپرسو آماده کنید و آن را درون یک فنجان یا لیوان تامبلر بریزید. سپس خامه ی زده شده را داخل آن بریزید تا جایی که لیوان پر شود و در آخر هم روی آن پودر کاکائو بریزید.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید