طرز تهیه گراتن سیب زمینی، غذای ساده و خوشمزه
گراتن سیب زمینی نوعی غذای ساده و خوشمزه است که از ترکیب سیب زمینی با پنیر پیتزا، شیر و کره تهیه میشود و روش پخت آسانی دارد.
گراتن یک نوع غذای فرانسوی است که در ظرفهای دیواره کوتاه تهیه میشود. گراتن به نوعی از تکنیک آشپزی گفته میشود که در آن غذا زیر لایهای از نان خرد شده یا پنیر پیتزا قرار میگیرد. در ترکیب گراتن معمولاً از سبیزیجات، گوشت، مرغ، پنیر پیتزا و نان استفاده میشود. گراتنها انواع گوناگونی دارند، مانند: گراتن مرغ، گراتن سیب زمینی، گراتن مارچوبه، گراتن کدو، گراتن اسفناج، گراتن پاستا و... .
گراتن سیب زمینی نوعی از گراتن است که برای تهیه آن از ورقههای نازک سیب زمینی همراه با پنیر، شیر و کره استفاده میشود. گراتن سیب زمینی روش طبخ بسیار سادهای دارد و درعین حال غذایی بسیار خوشمزه و مقوی برای اعضای خانواده به خصوص کودکان محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه گراتن سیب زمینی در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی
شیر: ۱ پیمانه
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پنیر پیتزا
طرز تهیه گراتن سیب زمینی
۲ ـ کره را همانطور که سرد است، به صورت قطعههای کوچک برش بزنید.
۳ ـ قالب مورد نظر یا یک ظرف نسوز را آماده کنید. کف ظرف را با یک لایه از ورقههای سیب زمینی بپوشانید. حالا روی سیب زمینی را با پنیر پیتزا بپوشانید و چند تکه کره روی آن بگذارید. لایه بعدی را نیز به همین ترتیب بچینید و این کار را به صورت لایه لایه تاجایی که ظرف شما پر شود، ادامه بدهید. در آخر روی ظرف را کاملا با پنیر بپوشانید.
۴ ـ در مرحله آخر شیر را با نمک و فلفل مخلوط کنید؛ سپس روی گراتن بریزید. ظرف گراتن را در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بگذارید تا کاملا بپزد. ۵ دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن کنید تا روی گراتن هم طلایی شود. در این مرحله گراتن سیب زمینی خوشمزه شما آماده است که میتوانید آن را با سس مورد علاقهتان میل کنید، نوش جان.
منبع: فرارو