طرز تهیه و مواد لازم برای پخت یک ماش پلو مجلسی و خوشمزه
ماش پلو یک غذای سنتی ایرانی است که ترکیبی از برنج و ماش، همراه با گوشت. (معمولاً گوشت گوسفند یا مرغ)، پیاز و ادویهجات مختلف میباشد. این غذا به دلیل داشتن ماش، که یک نوع لوبیا است. بسیار مغذی و سرشار از پروتئین و فیبر است.
در ادامه مطلب آموزش طرز تهیه این غذا را می خوانید.
موادلازم:
برنج:3پیمانه
ماش:1.5پیمانه
سینه مرغ:2عدد
پیاز:2عدد
زعفران
کشمش و زرشک:نصف فنجان
نمک و زردچوبه و کاری:به میزان لازم
طرز تهیه ماش پلو:
ابتدا ماش را بشوئید.
داخل قابلمه ای مناسب کمی روغن بریزید و ماش را به آن اضافه کنید
کمی تفت دهید و سپس نمک و زردچوبه را به ماش اضافه کنید مخلوط کنید.
مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید ماش بپزد.
پیاز را خلالی کنید و داخل تابه تفت دهید.
سینه مرغ را مکعبی خورد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
ادویه ها را به مرغ اضافه کنید.
زرشک و کشمش و زعفران اضافه کنید و هم بزنید.
برنج را داخل آبجوش بریزید و کمی که نرم شد آبکش کنید.
سپس ماش را به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید.
داخل قابلمه مقداری برنج بریزید و یک لایه مرغ روی آن بریزید.
تا انتها لایه ای ادامه دهید.
و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
نوش جان
منبع: بانو زی